Θρίλερ με τη δολοφονία της 69χρονης στη Ρόδο

Newsbomb

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 69χρονης στη Ρόδο, αφού τα εγγόνια της, τρομαγμένα πλέον από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αλλάζουν τις καταθέσεις τους.

Αρχικά, το έγκλημα πήρε πάνω του ο εγγονός της άτυχης γυναίκας, ωστόσο φαίνεται πως όταν του εξήγησαν πως βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριά ποινή φυλάκισης, τα γύρισε. Πλέον, η ευθύνη για το αποτρόπαιο έγκλημα έχει γίνει μπαλάκι, με τα δύο εγγόνια να επιστρέφουν τις κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Η εγγονή από την πλευρά της, αρνείται κάθε συμμετοχή στο έγκλημα. Υποστηρίζει πως ο αδερφός της, ο οποίος είναι από άλλο πατέρα, σκότωσε τη γιαγιά της και στη συνέχεια πούλησε την τηλεόραση που αφαίρεσε από την οικία της.

Μάλιστα η αστυνομία έχει προβεί σε δύο ακόμη συλλήψεις, αφού στο τμήμα βρίσκονται και οι κλεπταποδόχοι στους οποίους ο νεαρός πούλησε την τηλεόραση της δολοφονημένης γιαγιάς του.

Τα νέα από την προανάκριση είναι πως πλέον ο μικρός αλλάζει στάση, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς, αποφάσισε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η αδερφή του σκότωσε τη γιαγιά τους και πως η δική του συμμετοχή περιορίζεται στην πώληση της τηλεόρασης. Μάλιστα, όπως τόνισε ο αγοραστής ήταν φίλος του.

Το αν έχει δίκιο ή άδικο θα φανεί στην πορεία, όταν και θα εξεταστεί το γενετικό υλικό που έχει βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα τους είναι στις φυλακές Θήβας, για περιπτώσεις ναρκωτικών. Ήταν χρήστης στο παρελθόν και είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved