ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καρδίτσα: Μετά την αλλαγή του χρόνου σκότωσε τη μητέρα του

Καρδίτσα: Μετά την αλλαγή του χρόνου σκότωσε τη μητέρα του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Καρδίτσας με τη δολοφονία μια ηλικιωμένης γυναίκας λίγο μετά την έλευση της καινούριας χρονιάς.

Η είδηση για τη δολοφονία της 83χρονης ηλικιωμένης έκανε γρήγορα το γύρο της τοπικής κοινωνίας της Καρδίτσας. Οι κάτοικοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το περιστατικό, καθώς φέρεται ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 37χρονος γιος της ηλικιωμένης.

Οικείο πρόσωπο του 37χρονου φερόμενου ως δράστη ενημέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews, τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο, ενώ εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης έβγαινε από την οικεία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 37χρονο, και όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος διέμενε με τη μητέρα του, τραυμάτισε με μαχαίρι την άτυχη 83χρονη στο λαιμό.

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο της οικίας, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο μαχαίρι.

Ο 37χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Σχετικές ειδήσεις