Αυτός είναι ο καταζητούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Newsbomb

Κοσμίν Γκαϊτάν. Αυτός είναι ο δεύτερος άνδρας που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα. Πρόκειται για έναν 29χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης (06/01/2015) συνελήφθη ήδη για την υπόθεση ένας 25χρονο άνδρας, ρουμανικής καταγωγής.

Σε βάρος του 25χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού, της απόπειρας ληστείας από κοινού και της αντίστασης κατά της Αρχής κατά του συλληφθέντος δράστη.

Ο 25χρονος παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του καταζητούμενου για τη δολοφονία του συγγραφέα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο συγγραφέας είχε βρεθεί νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Δεκεμβρίου 2014, στο σπίτι του στην Κυψέλη. Η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε ότι ο Μένης Κουμανταρέας είχε στραγγαλιστεί.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Χριστίνα Τσάκωνα, οι οποίοι διενήργησαν τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του συγγραφέα, οι δολοφόνοι του Μένη Κουμανταρέα, πριν τον στραγγαλίσουν, του είχαν προκαλέσει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και την κοιλιά.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved