Πάτρα: Συνελήφθη Αλβανός για τρεις ανθρωποκτονίες

Γιάννης Καλύβας

Ένας Αλβανός συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς κατηγορούμενος για τρεις ανθρωποκτονίες.

Μαζί του συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός για τον οποίο εξετάζεται η συμμετοχή του στα εγκλήματα.

Ο κατηγορούμενος για τις ανθρωποκτονίες είναι ηλικίας 31-34 ετών και μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ανακρίνεται. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο Αλβανός εμφανιζόταν με διαφορετικά ονόματα κάθε φορά και φέρεται ότι δολοφονούσε τους εργοδότες του με σκοπό να τους ληστέψει.

Ο συλληφθείς αναζητούνταν ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 59χρονης ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη, τον περασμένο Οκτώβριο στη Νάξο, για την οποία δούλευε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη σύλληψή του προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του για δύο ακόμη ανθρωποκτονίες. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2011 στραγγάλισε και λήστεψε τον 79χρονο εργοδότη του στο Δώριο Μεσσηνίας ενώ με τον ίδιο τρόπο στις αρχές του 2012 στην Τρίπολη είχε σκοτώσει ακόμη έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Ο Αλβανός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/2/2015), ύστερα από μεθοδικές έρευνες ανδρών της Ασφάλειας Αττικής που του έστησαν μπλόκο και τον συνέλαβαν στην Πάτρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση των συλληφθέντων αναμένεται να ανακοινωθούν από την Ασφάλεια Αττικής, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved