Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν 11 ληστείες - Δύο συλλήψεις

Γιάννης Καλύβας

Έντεκα υποθέσεις κλοπών- διαρρήξεων και μία απόπειρα κλοπής εξιχνίασαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 27 και 40 ετών από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους, ηλικίας 28 ετών, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 27χρονος και ο 45χρονος μαζί με τον 28χρονο συνεργό τους απιχείρησαν ανεπιτυχώς να εισβάλουν σε οικία σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου με σκοπό την κλοπή. Έγιναν όμως αντιληπτοί από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν, ωστόσο ο 28χρονο τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση πριν τη σύλληψή του.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι τρεις δράστες κατά το χρονικό διάστημα από την 18.01.2015 έως και την 21.03.2015, είχαν διαπράξει έντεκα κλοπές- διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής, όλες σε σπίτια στην πόλη του Ηρακλείου.

Οι δράστες αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τηλεόραση, tablet , κινητά τηλέφωνα), με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να είναι άνω των 22.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved