ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γνωστός ηθοποιός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας

Γνωστός ηθοποιός χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας γνωστός ηθοποιός άφησε αβοήθητο τον μοτοσικλετιστή που χτύπησε με το αυτοκίνητό του, τα ξημερώμτα της Τρίτης (23/06) σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός, είναι πολύ γνωστό και αναγνωρίσιμο πρόσωπο καθώς έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Κινούνταν με το αυτοκίνητό του στις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Ακαδημίας όταν στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου συγκρούστηκε -πιθανά παραβιάζοντας κόκκινο φανάρι- με μοτοσικλετιστή ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα ελαφρά τραυματισμένος.

Αντί να σταματήσει, να κατέβει από το αυτοκίνητό του για να ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας και να καλέσει ασθενοφόρο, ο ηθοποιός προτίμησε να πατήσει γκάζι και να εξαφανιστεί.

Το θύμα συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του δράστη και ειδοποίησε την Αστυνομία. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο Κολωνάκι και αστυνομικοι συνέλαβαν τον ηθοποιό ενώ το αλκοτέστ στο οποίο τον υπέβαλαν βρέθηκε θετικό.

Ο ηθοποιός -που πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια της Τροχαίας- οδηγήθηκε την Τρίτη στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση τροχαίου, τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο ορίζοντας τακτική δικάσιμο.

Σχετικές ειδήσεις