Ρίο: Τρεις συλλήψεις για την επίθεση κατά αστυνομικών

Newsbomb

Στη σύλληψη τριών ατόμων τα οποία εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι κατά αστυνομικών που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και σημειώθηκε σε νυχτερινό κλαμπ στο Ρίο έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, δύο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από έναν 23χρονο και έναν 26χρονο. Η κατάληξη ήταν ο ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στην κοιλιά αλλά ευτυχώς κατάφερε να γλιτώσει και παραμένει στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Το θύμα υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Αθήνα και είχε έλθει για διακοπές στην Πάτρα μαζί με συνάδελφό του.

Η αστυνομία προχώρησε σε 3 συλλήψεις ατόμων που τους θεωρεί συνεργούς στο επεισόδιο. Για την τοπική ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δύο νεαρών αποτελεί ζήτημα τιμής καθώς φοβούνται πως ίσως υπάρξουν μιμητές του επεισοδίου.

Για τον έναν δράστη που έχει ποινικό παρελθόν δεν αποκλείεται να απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Είναι δε χαρακτηριστικό πως το θύμα δέχθηκε χτύπημα με το μαχαίρι σε κοντινή απόσταση από την καρδιά και είναι θέμα τύχης το πως δεν έχασε την ζωή του.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved