ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο «πυρήνας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» αναλαμβάνει Λαλιώτη

Ο «πυρήνας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» αναλαμβάνει Λαλιώτη

Ομάδα που υπογράφει ως «πυρήνας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» αναλαμβάνει την «πατρότητα» της επίθεσης στο σπίτι του Κώστα Λαλιώτη.

Η «ανάληψη» της ευθύνης αναρτήθηκε στο Indymedia.

Γιατί ο Κώστας Λαλιώτης;

Διότι, σύμφωνα με την ανάρτηση: «Υπήρξε ένας από τους πιο διεφθαρμένους πολιτικούς μετά την μεταπολίτευση, το όνομα του και η διαδρομή του είναι συνδεδεμένα με την απληστία, την εξαπάτηση, την ραδιουργία, την διαπλοκή και την αλαζονεία, όλα τους βασικά και αναπόσπαστα χαρακτηριστικά των ανδρείκελων που στελεχώνουν το πολιτικό προσωπικό της καπιταλιστικής κυριαρχίας».

Το κείμενο που φέρει την υπογραφή «Πυρήνας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος», αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «Οι φωτιές της αναρχικής εξέγερσης που ανάψανε στο σπίτι ενός ισχυρού πρώην κρατικού αξιωματούχου του καθεστώτος ήταν μια συμβολή στο κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη που εξαπλώνεται μέσα και έξω από τις φυλακές σε όλο τον κόσμο».

Οι συντάκτες κάνουν αναφορά στους Ρωμανό και Αργυρού οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στις Φυλακές λέγοντας: «Οι αιχμάλωτοι σύντροφοι μας Νίκος Ρωμανός και Παναγιώτης Αργυρού κατέθεσαν μια ιδέα στο τραπέζι της αναρχικής διαλεκτικής. Μία ιδέα για μια θεματική την οποία προτείνουν να βάλουμε ως μια αιχμή ενός μήνα συντονισμένων δράσεων».

Σχετικές ειδήσεις