Αυτοί είναι οι υπάλληλοι - «μαϊμού» της ΔΕΗ που ξάφριζαν ανυποψίαστους πολίτες

Αυτοί είναι οι υπάλληλοι - «μαϊμού» της ΔΕΗ που ξάφριζαν ανυποψίαστους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών μελών εγκληματικής ομάδας, τα οποία «έγδυναν» ανυποψίαστους πολίτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ, κατάφεραν να «τρυπώσουν» σε σπίτια ηλικιωμένων, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1) ΜΕΛΕΤΗ Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεννηθέντα στις 18-2-1992

meletis

2) ΤΑΣΣΙΟ Ιωάννη του Παναγιώτη και της Παναγιώτας, γεννηθέντα στις 31-7-1995
και τον μη συλληφθέντα :

tassios


3) ΚΑΜΠΕΡΗ Κωνσταντίνο του Ιωάννη και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 10-2-1988

kamperis

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής τελεσθείσας από περισσότερους από δύο δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και οι οποίοι διαπράτουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, την διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης-συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

PHOTO GALLERY