ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Νέες αποκαλύψεις για τους δολοφόνους του δικηγόρου

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Νέες αποκαλύψεις για τους δολοφόνους του δικηγόρου

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Οι εκτελεστές του δικηγόρου έψαχναν καταφύγιο στην Αλβανία –Συνελήφθη ο έναςΕκτιμάται ότι είναι αυτός που πάτησε την σκανδάλη – Ψάχνουν το δεύτερο φυσικό αυτουργό και τους ηθικούς αυτουργούς - Το ίδιο όπλο που σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο χρησιμοποιήθηκε και σε συμπλοκή στην Καλλιθέα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ - ΕΨΑΧΝΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Νέα στοιχεία για τη δράση των δολοφόνων του ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού. Ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα, εκτιμάται ότι να είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο συλληφθείς βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία, είτε απευθείας είτε μέσω Ιταλίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, είχαν ακριβείς πληροφορίες για τους δύο δράστες της δολοφονίας και τις κινήσεις του και εντόπισαν τον 32χρονο, καθώς αναζητούσε τρόπο να φύγει από την Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε είναι δραπέτης των φυλακών, γι΄αυτό κρατήθηκε, μέχρι να συμπληρωθούν τα στοιχεία σε βάρος του.

Ψάχνουν στην Αλβανία το δεύτερο δράστη

Ο δεύτερος από τους δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες πρόλαβε και διέφυγε στην Αλβανία, αλλά είναι γνωστά τα στοιχεία του και αναζητείται. Απομένει να συμπληρωθούν κάποια κενά για τους ηθικούς αυτουργούς για να κλείσει ολοκληρωτικά η υπόθεση, για την οποία θα γίνουν ανακοινώσεις από την Ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Ποιος ο ρόλος τριών βαρυποινιτών

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τρεις βαρυποινίτες που μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα στην Ασφάλεια από τις φυλακές Κορυδαλλού θεωρούνται ύποπτοι ως «μεσάζοντες», που «νοίκιασαν» τους δύο Αλβανούς για λογαριασμό άλλων κακοποιών της αλβανικής μαφίας, προκειμένου να πιέσουν το δικηγόρο, ώστε να μεσολαβήσει σε πελάτη του να τους δώσει χρήματα που τους χρωστούσε, για «βρώμικη» δουλειά που έκαναν για λογαριασμό του. Οι δύο Αλβανοί όμως δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, με αποτέλεσμα να πάρει άλλη τροπή η υπόθεση.

Το όπλο χρησιμοποίηθηκε και σε συμπλοκή στην Καλλιθέα;

Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν διευκρινίσει ότι πρόκειται για υπηκόους Αλβανίας, «επαγγελματίες» κακοποιούς, και δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχουν ανάμειξη και σε άλλες ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες. Σύμφωνα με την «Καθημερινή» η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές οι ύποπτοι είχαν συμμετοχή σε ένοπλη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε τον Σεπτέμβριο σε συνοικία στα νότια προάστια του Λεκανοπεδίου, καθώς και ότι η ταυτοποίησή τους ως δραστών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου προέκυψε χάρη σε εύρημα που αφορούσε το συμβάν του Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις