ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή - σοκ στην υπόθεση δολοφονίας - Τι αποκάλυψε η ανάλυση DNA στα νύχια της

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή - σοκ στην υπόθεση δολοφονίας - Τι αποκάλυψε η ανάλυση DNA στα νύχια της

Δώρα Ζέμπερη: Ανατροπή – σοκ φέρνει στην πολύκροτη υπόθεση τηςεφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ νεκροταφείο το αποτέλεσμα ανάλυσης DNA που έγινε στα νύχια της.

Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Τούνελ» στα νύχια της άτυχης Δώρας δεν εντοπίστηκε το DNA του φερόμενου ως δράστη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα!

Όπως δείχνουν τα ευρήματα, η άτυχη κοπέλα πάλεψε την ώρα της δολοφονίας της με έναν άνδρα, που δεν ήταν ο Σοροπίδης!

Τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Τούνελ» επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική της επικοινωνία η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου.

Υπενθυμιζεται ότι μεικτό γενετικό προφίλ του Σοροπίδη και του θύματος είχε βρεθεί περιμετρικά στις δύο χαρτοπετσέτες στο χώρο του νεκροταφείου. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του «Τούνελ», το DNA του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει κάπου αλλού.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του κοιμητηρίου έχουν βρεθεί και μείγματα άλλου γενετικού υλικού, αλλά δεν είναι καλής ποιότητας και δεν μπορούν να δώσουν σαφές αποτέλεσμα.

Εμφανίζεται σαν πειστήριο ένα κρητικό μαχαίρι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του. Με αυτό φέρεται ο Σοροπίδης να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη. Κανείς όμως ειδικός δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στο «καυτό» ερώτημα που δεν είναι άλλο από το αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό, είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Ο 58χρονος κατ' ομολογίαν δράστης πρόκειται να κληθεί σε νέα απολογία την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος που έχει στείλει η οικογένεια στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Τι ισχυρίστηκε στον Ανακριτή

Ο Μανώλης Σοροπίδης που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού μετά την ομολογία του για την εν ψυχρώ δολοφονία της Δώρας, σχεδόν τρεις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα στον Ανακριτή και έκανε λόγο για «συμβόλαιο θανάτου».

Στο πρώτο υποστήριξε ότι δύο άνδρες τους οποίους αποκάλεσε «Χάρη και «Ψηλό» του έταξαν πως θα του δώσουν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, που ήταν στο στόχαστρο τους για υποθέσεις που χειριζόταν.

Στο δεύτερο κατονόμασε έναν νομικό ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού. Πληροφορίες του «Τούνελ» λένε πως πιθανά να τον καθοδήγησε άλλος φυλακισμένος που έχει προηγούμενα με τον δικηγόρο που υπέδειξε. Αυτό που σύμφωνα με τον ίδιο ήθελαν οι εντολείς του, ήταν να πάρει ο Σοροπίδης με κάθε τρόπο τα USB στικάκια που είχε πάντα στη τσάντα της, τα οποία περιείχαν σημαντικά γι αυτούς αρχεία. Υποστήριξε ότι αυτός απλώς την τραυμάτισε και οι άλλοι δύο τη σκότωσαν.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ

Πηγή: anikolouli.gr

Σχετικές ειδήσεις