Ειρήνη Λαγούδη: Διαψεύδει η Αστυνομία ότι βρίσκεται κοντά στη σύλληψη του δολοφόνου

Newsbomb

Έφτασε μόλις μια ανάρτηση στο Facebook, για να προκαλέσει αναστάτωση στους οικείους της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στην Τριχωνίδα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε την Τετάρτη (07/02) σε σελίδα του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε ανοιχτεί από τις πρώτες ημέρες τους τραγικού χαμού της 44χρονης μητέρας και ανέφερε τα εξής: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου… Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι αρχές».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το sinidisi.gr, η ΕΛ.ΑΣ. διέψευσε κατηγορηματικά το περιεχόμενο της παραπάνω ανάρτησης, υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση».

Θρίλερ με το κινητό της 44χρονης μητέρας

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι κάποιος ενεργοποίησε το λογαριασμό της 44χρονης μητέρας στην εφαρμογή Viber και μάλιστα άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ της.

Κι όλα αυτά, ενώ το κινητό της παραμένει άφαντο!

Ο εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων, Ιωάννης Πάσχος εξήγησε στο Star πως για να φανεί ότι η Ειρήνη συνδέθηκε στο Viber τότε θα πρέπει κάποιος να μπήκε στην εφαρμογή.

«Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, εφόσον το κινητό τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί; Πιθανόν το κινητό βρίσκεται στα χέρια κάποιου ή κάποιος μπήκε από άλλη συσκευή, εφόσον αυτή είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό Viber της Ειρήνης», είπε ο κ. Πάσχος.

Διευκρίνισε ακόμα ότι δεν είναι σύνηθες, αλλά ούτε και περίεργο που ενεργοποιήθηκε το Viber αρκετές ημέρες μετά από την εξαφάνιση του κινητού της Ειρήνης, γιατί όπως είπε η συσκευή δεν έχει βρεθεί, πράγμα που σημαίνει πως προφανώς κάποιος την έχει στα χέρια του.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved