ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο - ΣΟΚ: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του κοινοτάρχη στα Χανιά

Βίντεο - ΣΟΚ: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του κοινοτάρχη στα Χανιά

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη το video που δείχνει λεπτό προς λεπτό την στυγερή δολοφονία του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη, μέσα στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε στο Βαμβακόπουλο Χανίων. 

Συγκεκριμένα το video – ντοκουμέντο που παρουσίασε η τηλεόραση του Alpha δείχνει τον 60χρονο δράστη να μπαίνει στο μίνι μάρκετ κρατώντας σακούλα, μέσα στην οποία έχει το όπλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην συνέχεια ο εκτελεστής του άτυχου 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη οπλίζει χωρίς να βγάλει το όπλο από τη σακούλα και γίνεται αντιληπτός από πελάτες του μίνι μάρκετ ανάμεσά τους και μια μητέρα με το παιδί της.

Οι πελάτες τρέχουν αμέσως έντρομοι να απομακρυνθούν ενώ ένας εκ τω πελατών φαίνεται να μιλάει με τον δράστη της στυγερής δολοφονίας. Μετά ο δολοφόνος εντοπίζει το θύμα.

Ο άτυχος43χρονος προσπαθεί να σώσει τη ζωή του τρέχοντας στους διαδρόμους. Μάλιστα καταφέρνει να φθάσει στην έξοδο εκεί όμως ο δράστης τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί πισώπλατα. Ο άτυχος κοινοτάρχης Ορθονιού Χανίων πέφτει νεκρός.

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Όπως έχει ήδη γράψει το Newsbomb.gr ο δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία του 43χρονου Κώστα Κατσουλάκη την Κυριακή (12/05/2019) στο Βαμβακόπουλο Χανίων, στην Κρήτη.

Ο 60χρονος δράστης, πατέρας ενός 4χρονου παιδιού και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου, πέρασε για δεύτερη φορά στις 16/5 το κατώφλι της Εισαγγελίας Χανίων για να απολογηθεί.

Εισαγγελέας και ανακριτής τον έκριναν προφυλακιστέο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο

Την ημέρα εκείνη έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αδερφού του θύματος, Αντώνη Κατσουλάκη, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στη διαχρονική ανοχή που επέδειξαν οι Aρχές στον δράστη και να απαιτήσουν ουσιαστική δικαιοσύνη.

Λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου και της αγανάκτησης που υπήρξε, οι Αρχές προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον κατηγορούμενο από άλλη έξοδο και συγκεκριμένα μέσω της αντιπεριφέρειας Χανίων που συνδέεται ως κτήριο με αυτό των δικαστηρίων.

Δείτε την gallery:

Όμως ο κόσμος είχε ήδη πάει προς όλες τις πιθανές εξόδους. Μόλις o κόσμος είδε τον κατηγορούμενο στην πόρτα της αντιπεριφέρειας ξέσπασε και επιχείρησε να τον λιντσάρει, φωνάζοντας και βάλλοντας εναντίον του. Ένας πρόλαβε και του πέταξε ένα μπουκάλι.

Νωρίτερα ο αδερφός του θύματος, Αντώνης Κατσουλάκης, είχε δηλώσει πως βρίσκονται όλοι εκεί προκειμένου να πιέσουν τις Αρχές να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να μην αφήνουν τους εγκληματίες να είναι έξω και να «τρώνε» αθώα παιδιά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του 60χρονου και έτσι διορίστηκε αυτεπαγγέλτως δικηγόρος.

Γνωστός στις Αρχές ο 60χρονος δράστης

Ο 60χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ για την Ελένη Φουρέιρα - Μαθαίνει από τεστ DNA την πραγματική καταγωγή της

«Εφιάλτης»: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «βιβλική καταστροφή» - Ποιες χώρες κινδυνεύουν

Σχετικές ειδήσεις