ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 21η τακτική ανακρίτρια ο 32χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένο καθώς ο δράστης φέρεται να τη στραγγάλισε με μια ζώνη και εν συνεχεία με τα χέρια του.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο κατηγορούμενος μετά την απόφαση για την προσωρινή του κράτηση βρέθηκε τετ ά τετ με τον 11χρονο γιο του έξω από το κτίριο 9 της Ευελπίδων. Ο κατηγορούμενος πατέρας αγκάλιασε το αγοράκι λέγοντας του να μην πιστεύει κανέναν και τίποτα από όσα ακούγονται, πως ο μπαμπάς του είναι αθώος και να κάνει υπομονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος εμμένει στη στάση που κράτησε και προανακριτικά ότι δεν είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Μάλιστα υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλωνα. Όπως φέρεται να είπε δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα καθώς η σύζυγός του του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους.

Αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τη εν διαστάσει σύζυγο του επισήμανε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους». Όταν ρωτήθηκε από τη δικαστική λειτουργό εάν είχε κλειδιά του διαμερίσματος της Καλλιθέας υποστήριξε κατηγορηματικά πως είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα άφησε αιχμές για το ρόλο του συντρόφου της 29χρονης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το συνήγορο του υπάρχουν πολλά κενά που περιπλέκουν την υπόθεση ενώ σύμφωνα με κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας την Κυριακή το πρωί άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη,που απουσίαζε, επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ για την Ελένη Φουρέιρα - Μαθαίνει από τεστ DNA την πραγματική καταγωγή της

«Εφιάλτης»: Οι επιστήμονες προειδοποιούν για «βιβλική καταστροφή» - Ποιες χώρες κινδυνεύουν

Σχετικές ειδήσεις