Χάκαραν τις ηλεκτρονικές πινακίδες στο Δήμο Ζωγράφου – Δείτε τι έγραφαν για τις εκλογές (pics)

Διαμαντόπουλος Χρήστος

Περίεργα μηνύματα για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου έγραφαν οι ηλεκτρονικές πινακίδες ανακοινώσεων στην πλατεία Ελευθερίας του Δήμου Ζωγράφου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Δήμου Ζωγράφου αλλά και όσοι άλλοι έτυχε να περνούν από την περιοχή στην πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν (στην gallery) στη ηλεκτρονική πινακίδα ανακοινώσεων του Δήμου εμφανίζονταν μηνύματα όπως: «Φωτιά στις κάλπες - Ραντεβού στα οδοφράγματα», «Αν οι εκλογές άλλαξαν κάτι θα ήταν παράνομες», αλλά και «Σαμποτάζ στις εκλογικές διαδικασίες».

Για το θέμα το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Δήμο Ζωγράφου από τον οποίο στην συνέχεια λάβαμε την εξής ενημέρωση: «Χτες το βράδυ έγινε χακάρισμα των ηλεκτρονικών πληροφοριακών πινακίδων στον Δήμο Ζωγράφου, για μία ώρα. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε άμεσα μετά από επικοινωνία με την εταιρεία που τις έχει εγκαταστήσει και συντηρεί. Το συμβάν καταγγέλθηκε στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Δείτε στην gallery τις πινακίδες:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε επίσης:

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Αποκάλυψη! Αυτός κερδίζει τις εκλογές 2019 - Μεγάλη η διαφορά

Τουρκία - ΗΠΑ: Τώρα αρχίζει ο «πόλεμος»! Αυτή είναι η τιμωρία του Ερντογάν

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved