Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του Ζαχαριά

Newsbomb

EUROKINISSI

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Ένας νέος 23 ετών είναι ο τραγικός απολογισμός του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (23/7) στον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο όταν όχημα που οδηγούσε 23χρονος εξετράπη της πορείας του κατά την προσπάθεια προσπέρασης και προσέκρουσε σε δέντρο.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεκρός οδηγός ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας παιχνιδιών Ζαχαριάς, Αλέξανδρος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2014, ο άτυχος νεαρός είχε εμπλακεί σε τροχαίο με όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του.

Δείτε τις φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery

Το τραγικό δυστύχημα ξυπνά μνήμες από το θανατηφόρο τροχαίο του 24χρονου Γιώργου Βακάκη, γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo. Το μοιραίο τροχαίο είχε συμβεί τον Φεβρουάριο του 2017 στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Διαβάστε επίσης:

ΚΕΑ, προνοιακά επιδόματα, επίδομα παιδιού και ενοικίου, συντάξεις Αυγούστου: Οι ημερομηνίες πληρωμής

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved