Υπόθεση Novartis: Στον Άρειο Πάγο Παναγιώτης Πικραμμένος και Άδωνις Γεωργιάδης

Σοφία Σπίγγου

Μεγάλη κινητικότητα θα έχει σήμερα το γραφείο της αρεοπαγίτη ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση που έφτασε από την Βουλή σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τους δικαστικούς χειρισμούς στην Novartis

Περίπου στις 10 το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Αρείου Πάγου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ το μεσημέρι έχει κληθεί να καταθέσει και ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Και τα δύο πολιτικά πρόσωπα είχαν αναφερθεί στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, με το σκέλος της υπόθεσης που αφορούσε στον κ. Πικραμμένο να μπαίνει στο αρχείο, αφού δεν υπήρξαν στοιχεία.

Αντιθέτως, ανοιχτό παραμένει το σκέλος που αφορά στον κ. Γεωργιάδη, χωρίς να έχει δοθεί απάντηση από την Δικαιοσύνη τρία χρόνια μετά την έναρξη των ερευνών. Ο ίδιος όμως έχει καταθέσει ήδη μηνύσεις σε βάρος των τριών προσώπων που τον κατονόμασαν και τον ενέπλεξαν στην υπόθεση.

Στo μεταξύ την Πέμπτη αναμένεται να συνεχίσει την κατάθεσή του ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα. Μέχρι σήμερα από το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση έχουν περάσει για να καταθέσουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Γιάννης Στουρνάρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved