ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Παντελίδη: Αγωγή για δυσφήμιση καταθέτει η Μίνα Αρναούτη

Υπόθεση Παντελίδη: Αγωγή για δυσφήμιση καταθέτει η Μίνα Αρναούτη
Υπόθεση Παντελίδη: Αγωγή για δυσφήμηση καταθέτει η Μίνα Αρναούτη

Υπόθεση Παντελίδη: Αναβολή σήμερα στην εκδίκαση των αγωγών του τροχαίου – Σε δέκα ημέρες κατατίθεται η αγωγή της Αρναούτη για δυσφήμιση  

Ανήμερα της ημέρας του θανάτου του Παντελή Παντελίδη επρόκειτο να εκδικαστούν οι αγωγές του σοκαριστικού τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραυματίστηκε βαριά η μια εκ των δύο συνεπιβάτιδών του Μίνα Αρναούτη.

Η υπόθεση δεν συζητήθηκε σήμερα το πρωί λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του COVID-19 που κρατούν κλειστά τα δικαστήρια και θα λάβει εσωτερικά νέα δικάσιμο για το επόμενο διάστημα.

Η πρώτη αγωγή, ύψους 1.100.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, η δεύτερη, ύψους 100.000 ευρώ, από τη Φρόσω Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ η τρίτη αγωγή, ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου, για την οποία οι συγγενείς του τραγουδιστή ήταν πεπεισμένοι ότι καθόταν στη θέση του οδηγού.

Οι αγωγές επρόκειτο αρχικά να συζητηθούν τον Οκτώβριο του 2020, αλλά πήραν αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου, καθώς η εταιρία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ έκανε παρέμβαση στη δίκη με αγωγή κατά της οικογένειας, ζητώντας να της καταβάλει τυχόν αποζημίωση που θα επιδικαστεί στις δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη.

Τελικά, η υπόθεση λόγω του γενικού lockdown που είχε επιβληθεί, έλαβε ξανά αναβολή τον Δεκέμβριο για την σημερινή ημέρα, που τυχαίνει να συμπίπτει με την ημέρα του θανατηφόρου τροχαίου.

Την ίδια στιγμή, η Μίνα Αρανούτη αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας Παντελίδη, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Newsbomb, ο συνήγορός της, Ιωάννης Κωλλέτης.

Υπενθυμίζεται, ότι εκκρεμεί και το σκέλος των μηνύσεων σε βάρος των δύο μαρτύρων που εμφανίστηκαν ξαφνικά στην υπόθεση, καταθέτοντας ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου. Τα δύο κορίτσια ενσωμάτωσαν μηνύσεις στα απολογητικά τους υπομνήματά τους και θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα, προκειμένου να μελετήσει και να αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει. Αν δηλαδή η εισαγγελία θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα τεθεί στο αρχείο. Τα αδικήματα για τα οποία τους κατηγορούν είναι κατά περίπτωση η ψευδορκία κατ’ εξακολούθηση και η απάτη επί δικαστηρίω.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Μείωση στον λογαριασμό της ΔΕΗ για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα