ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δημήτρης Λιγνάδης: Κατέθεσε ο 25χρονος που τον κατηγορεί για βιασμό

Δημήτρης Λιγνάδης: Κατέθεσε ο 25χρονος που τον κατηγορεί για βιασμό
Intime News

Νυχτερινές ώρες, για λόγους προστασίας, κατέθεσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης Λιγνάδη ο 25χρονος που τον κατηγορεί για βιασμό - Πρότεινε την εξέταση δύο ακόμα προσώπων, που μπορούν να καταθέσουν ενόρκως στοιχεία

Κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε ο 25χρονος Αιγύπτιος που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Πρόκειται για τον δεύτερο μηνυτή της δικογραφίας, ο οποίος είναι κάτοικος Σουηδίας και ταξίδεψε από εκεί προκειμένου να καταθέσει. Για την υπόθεση του το προηγούμενο διάστημα είχε καταθέσει ως μάρτυρας, ένας φίλος του.

Ο 25χρονος έφτασε στο γραφείο της 19ης ανακρίτριας νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας και επιβεβαίωσε όσα έγραφε στη μήνυση του, ενώ πρότεινε να εξεταστούν δύο πρόσωπα από το τότε φιλικό του περιβάλλον τα οποία είναι σε θέση να καταθέσουν στοιχεία για τις άσεμνες προτάσεις από τον κατηγορούμενο και επιπλέον είναι να πρόθυμα να προσέλθουν και ενόρκως να εξεταστούν στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο μηνυτής υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον Λιγνάδη σε ηλικία 14 ετών στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη.

Παράλληλα, την ώρα που η Δικαιοσύνη συγκεντρώνει με γοργούς ρυθμούς στοιχεία για την υπόθεση Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης εξαπέλυσε νέα «επίθεση» στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την δικογραφία, με αναφορά - καταγγελία στην επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Στις 22 σελίδες της αναφοράς γίνεται λόγος για «κατασκευή σεναρίου» από την ανακρίτρια, για υπαγόρευση κατάθεσης σε μάρτυρα, αλλά και για κατ’ οίκον έρευνα δίχως την παρουσία εισαγγελέα. Ο ποινικολόγος, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, «απαντά» με σωρεία αναφορών (σσ: έχει καταθέσει αναφορές και στον Άρειο Πάγο) σε κάθε νέο στοιχείο που εισέρχεται την υπόθεση, επιχειρώντας να την αποδομήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρέλαση 25 Μαρτίου: Θα γίνει μόνο η στρατιωτική, όχι οι μαθητικές ανακοίνωσε η κυβέρνηση