Σήφης Βαλυράκης: Κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών ο μυστηριώδης μάρτυρας

Σοφία Σπίγγου

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και συγκεκριμένα στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μάρτυρας της υπόθεσης του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.

Ο μάρτυρας έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον άνθρωπο που την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε ότι είδε έναν άγνωστο να χτυπάει τον πρώην υπουργό στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιανουάριο στην Ερέτρια.

Ο μάρτυρας φέρεται αρχικά να μη επιθυμούσε να δώσει κατάθεση στην προανακριτική αρχή της Χαλκίδας αλλά προσήλθε αυτοβούλως στη Δίωξη Ανθρωποκτονιών, όπου και έδωσε κατάθεση, η οποία και θα διαβιβαστεί εκ νέου στο Λιμενικό που έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό, στην ένορκη κατάθεσή που έδωσε το περασμένο Σάββατο ο μάρτυρας στο Λιμενικό, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση και ότι την ώρα του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη δεν βρισκόταν στην Ερέτρια αλλά στη Χαλκίδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο 17χρονος ανιψιός του τραγουδιστή Θάνου Ανεστόπουλου

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved