Καταθέτει ο Σάμπυ Μιωνής αύριο στον Άρειο Πάγο

Σοφία Σπίγγου

INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσει για την ενδεχόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη δικαστική διερεύνηση της Novartis θα πάρει την Παρασκευή ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.

Η κατάθεση του κρίνεται σημαντική για την έρευνα, αφού εξαιτίας των καταγγελιών ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, διευρύνθηκε το κατηγορητήριο σε βάρος του κ. Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας αναμένεται να εισφέρει νέα στοιχεία στην έρευνα και να διευρύνει τον κύκλο των εμπλεκομένων προσώπων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μιωνή θα εμπλουτίσει τις καταγγελίες του, αναφερόμενος σε νέα πραγματικά περιστατικά και θα αποκαλύψει συνομιλίες με σημαντικό πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του Δ. Παπαγγελόπουλου, οι οποίες φέρεται να επιβεβαιώνουν πλήρως πως στοχοποιήθηκε ο ίδιος και ο συνέταιρός του, Άγγελος Μεταξάς για λόγους εκβίασης και ο δικηγόρος, Σταύρος Παπασταύρου, για λόγους πολιτικούς, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δώρο Πάσχα 2021: Οριστικό Πότε καταβάλλεται για όσους είναι σε αναστολή εργασίας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved