ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαλάνδρι: Στην Ευελπίδων εκ νέου η Κλοντιάνα Τσέλο

Χαλάνδρι: Στην Ευελπίδων εκ νέου η Κλοντιάνα Τσέλο

Η εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι κατηγορείται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Το κατώφλι της ανακρίτριας πρόκειται ναα περάσει εκ νέου η κατηγορούμενη για την απόπειρα δολοφονίας του 68χρονου οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι, μετά τη νέα, δεύτερη, προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί καθώς εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και θα απαιτηθεί να της διοριστεί συνήγορος.

Σε βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η ίδια σε κάθε εμφάνισή της στα δικαστήρια σπεύδει με δηλώσεις της να ρίξει την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του γιατρού και πατέρα του παιδιού της σε εκείνον, ισχυριζόμενη πως ό,τι έκανε έγινε για να γλιτώσει την κόρη της.

Χθες κατά την είσοδό της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 49χρονη άρχισε να φωνάζει μεταξύ άλλων πως ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος και πως πιθανολογείται ότι το παιδί της είναι του πρώην συζύγου της και όχι του βιαστή της όπως χαρακτηρίζει τον οφθαλμίατρο. Αλλά και αποχωρώντας είπε πως την συκοφαντούν και φώναζε ότι «αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: O 41χρονος πήδηξε από τον συρμό για να σωθεί - Έσπασαν τα φρένα σε βαγόνι εργασιών

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη από τις «Άγριες Μέλισσες»