ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο Θάνος Πλεύρης κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Θάνος Πλεύρης
«Όσοι διακινούν ψευδείς ειδήσεις θα κληθούν να λογοδοτήσουν» επισημαίνει το υπουργείο Υγείας.
INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, θα κληθεί να παράσχει εξηγήσεις για τις καταγγελίες του, περί κλινών που κρατούνται κενές για «VIP ασθενείς» και επιλογής ασθενών που εισάγονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αναφορά «αξιόποινων πράξεων κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου και παντός υπευθύνου που διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις, για δήθεν ύπαρξη κλινών ΜΕΘ που κρατούνται για επιλεγμένα πρόσωπα και δεν διατίθενται στους ασθενείς».

«Πλέον, όσοι διακινούν τις ψευδείς ειδήσεις θα κληθούν να λογοδοτήσουν, καθώς προκλητικά συκοφαντούν ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας», επισημαίνει το υπουργείο Υγείας.

Και η ΠΟΕΔΗΝ, όμως, πρόκειται να καταθέσει αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για το θέμα. Στην αναφορά, την οποία συντάσσει τώρα η νομική σύμβουλος της Ομοσπονδίας, ζητείται να διερευνηθεί η διαχείριση των διασωληνωμένων ασθενών που βρίσκονται εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης

Θρήνος για την Παρασκευή Κερασιώτη: Πέθανε ο πατέρας της

Γλυφάδα: Οι μαρτυρίες λύνουν τον γρίφο της δολοφονίας - Γιατί σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση