ΕΛΛΑΔΑ

Λιγνάδης: Ξεσπά ένας εκ των καταγγελλόντων - «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» (vid)

Λιγνάδης: Ξεσπά ένας εκ των καταγγελλόντων - «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας»
«Σπάει» τη σιωπή του ένας εκ των καταγγελλόντων
Intime News

Λίγα 24ωρα πριν βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Αλί, ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που τον κατήγγειλαν, ξεσπά

Ένα από τα φερόμενα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αιγύπτιος Αλί, μίλησε στο podcast uncover για την τραυματική του εμπειρία με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, τον οποίο χαρακτήρισε «επαγγελματία εγκληματία».

«Δεν έκατσα να σκεφτώ με ποιον πάω να τα βάλω, δεν είχα μιλήσει προηγουμένως για το θέμα με κανέναν για το θέμα. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο μέρες μετά, νομίζω, μπήκε στη φυλακή» είπε ο Αιγύπτιος, τις δηλώσεις του οποίου παρουσίασε ο ΑΝΤ1.

«Όταν τα εξομολογήθηκα στους φίλους και στην οικογένειά μου, είχαν φοβηθεί. Πού πας και τα βάζεις, μου έλεγαν... Έχω μάθει, πως όταν είμαι σωστός και έχω δίκιο, ούτε το μάτι μου θα κρύβω, ούτε το στόμα μου θα κλείνω. Στόχος μου είναι να σταματήσει όλο αυτό. Είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου πάνω από δέκα χρόνια και ακούω το όνομά του, για ένα περιστατικό ίδιο με το δικό μου. Αυτό σημαίνει πως τόσο καιρό έκανε το ίδιο πράγμα» συνέχισε ο Αλί, ένα από τα θύματα που κατήγγειλε τον σκηνοθέτη.

«Μέσα σε αυτό τον χρόνο που είναι μέσα, έχουμε σώσει πολλά παιδιά. Είμαι σίγουρος γι' αυτό. Όταν τελειώσει όλο αυτό, θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω. Πιστεύω θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έχω αμφιβολία. Με έχουν κουράσει οι πολλές φωνές που ακούγονται απ' όλες τις πλευρές. Θέλω να τελειώσει το θέμα, να ακουστεί η φωνή της δικαιοσύνης, έχουν στα χέρια τους αρκετά πράγματα. Πιστεύω θα γίνει το σωστό, ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθεί τέτοιος εγκληματίας, να έχει και όρια. Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» ολοκλήρωσε ο Αλί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Ξιαρχό για Λιγνάδη: «Τη μέρα που με κάλεσε στο σπίτι του, είχε δύο ανήλικα παιδιά»

Εξώδικο Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη: Δεν σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας - Πήρε θέση για Ρουβά