Μητέρα Παύλου Φύσσα: Μην αποκαλείτε το παιδί μου θανόντα, δολοφονημένος είναι

Newsbomb

Δεν άντεξε η ΜάγδαΦύσσα και κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα κατηγορίας, Παύλου Σεϊρλή, ξέσπασε απευθυνόμενη προς έναν από τους συνηγόρους υπέρσπισης.

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται σήμερα Τρίτη (13/10) η εξέταση του μάρτυρα κατηγορίας Παύλου Σεϊρλή στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα της εξέτασης του μάρτυρα η μητέρα του Παύλου Φύσσα αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε, όταν συνήγορος αποκάλεσε τον γιο της Φύσσα, «θανόντα».

«Είπε το παιδί μου θανόντα, είναι δολοφονημένος» φώναξε η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού.

Χειροκροτήματα ακούστηκαν από το ακροατήριο ενώ η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε να κάνουν ησυχία και κάλεσε τη Μάγδα Φύσσα να ησυχάσει.

Νωρίτερα, την αξιοπιστία του Παύλου Σεϊρλή αμφισβήτησε κατά την υποβολή ερωτήσεών του, ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά, Γιώργος Ρουμπέκας.

Ο κ. Ρουμπέκας υπέβαλε πολλές ερωτήσεις για το αν ο Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το επίμαχο βράδυ είχε πιεί πολύ. Ο Παύλος Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφαλιος εκείνο το βράδυ. Ο συνήγορος ρώτησε επίσης πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακια επαγγελματία δολοφόνο;».

«Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Παύλος Σεϊρλής.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η Πολιτική Αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο πως με την απόρριψη του αιτήματος για προβολή βίντεο από τη δικογραφία κατά την εξέταση των μαρτυρων, όπως και αυτού για μαγνητοφωνηση των πρακτικών, «εμποδίζεται η βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα του δικαστηρίου προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας».

Οι συνήγοροι των θυμάτων έκαναν επίσης λόγο για περιορισμό της συνταγματικά κατοχυρωμένης δημοσιότητας της δίκης.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved