Δίκη Χρυσής Αυγής: Φίλος του Παύλου Φύσσα αναγνώρισε τον Γιώργο Ρουπακιά ως τον δολοφόνο του

Newsbomb

Tον Γιώργο Ρουπακιά ως τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, αναγνώρισε ο μάρτυρας και φίλος του 34χρονου άτυχου μουσικού, Ηλίας Κοντονικόλας, καταθέτοντας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

«Εκείνο το βράδυ δεν ήρθαν για μας, ήρθαν για τον Παύλο» είπε ο μάρτυρας και χαρακτήρισε «100% απρόκλητη την επίθεση που δέχθηκαν από τους χρυσαυγίτες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις συνηγόρου πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, ο μάρτυρας ανέφερε ότι στον Παύλο Φύσσα είχαν επιτεθεί αρχικά τέσσερις χρυσαυγίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο, τον κρατούσαν «απασχολημένο μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο με τον Γιώργο Ρουπακιά και να γίνει αυτό που έγινε…».

Ο κ. Κοντονικόλας επισήμανε ακόμη πως και ο ίδιος δέχθηκε επίθεση από τους συγκεντρωμένους στο σημείο, οι οποίοι τον χτύπησαν με κράνος στο κεφάλι.

Επιπλέον ο μάρτυρας, απαντώντας επίσης σε σχετικές ερωτήσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής, ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ αστυνομικοί και χρυσαυγίτες φάνηκε να «ήταν συνδεδεμένοι», καθώς όπως είπε, ήταν μπροστά στο σκηνικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved