ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr για το πάρτι εκατομμυρίων στον «Αθήνα 9,84»

Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr για το πάρτι εκατομμυρίων στον «Αθήνα 9,84»

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι «11» του «Αθήνα 9,84» για αγορές αρωμάτων, ταξιδιών, επώνυμων τσαντών και άλλων... ειδών πολυτελείας συνολικού κόστους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ - Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr 

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ 11 ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ... ΦΤΕΡΑ

Για κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν σε διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» την περίοδο 2003-2010, παραπέμπονται να δικαστούν 11 πρώην στελέχη του σταθμού.

Την παραπομπή τους σε δίκη ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε με βούλευμα του (679/2017), το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Η είδηση έκανε το γύρο του Διαδικτύου μόλις χθες, Παρασκευή (21/04/2017).

Το Newsbomb.gr επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά καθώς είχε αποκαλύψει τη συγκεκριμένη εξέλιξη πριν απο 5 ημέρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Συγκεκριμένα οι 11 που παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις είναι:

Σοφία Δασκαλάκη, Γιάννης Πολίτης, Δώρα Σαρρή, Θανάσης Καφέζας, Κατερίαν Μαρκετάκη, Βασιλική Αράπη, Μαρία Ζήκου, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, Μάκης Γιομπαζολιάς, Βασίλης Μητράκος και Κυριάκος Γριβέας.

Με το ίδιο βούλευμα διατάσσεται ο χωρισμός της δικογραφίας για τον νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση, που υπήρξε μέλος του ΔΣ του «Αθήνα 9,84», μέχρι να αρθεί η ασυλία του από τη Βουλή, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η δικαιοσύνη την σε βάρος του ποινική δίωξη.

Οι δικαστές επίσης απαλλάσσουν από επί μέρους πράξεις απιστίας ορισμένους από τους κατηγορούμενους και πλήρως από όλες τις κατηγορίες 6 πρόσωπα από τα αρχικώς εμπλεκόμενα.

Σύμφωνα με το πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, οι αδικαιολόγητες σπατάλες του ραδιοφωνικού σταθμού φθάνουν τα 37.000.000 ευρώ, τα οποία κατά τη δικογραφία, κατέληξαν σε δώρα, ταξίδια, λουλούδια, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και άλλα «πολυτελή αντικείμενα».

Με το βούλευμα διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών, αντίγραφο του βουλεύματος και των εγγράφων της δικογραφίας σχετικά με την καταστροφή των παγίων της δημοτικής επιχείρησης, προκειμένου να διερευνήσει εάν συντρέχουν ποινικές ευθύνες των μελών της Επιτροπής Καταστροφής Παγίων στις δημοτικές επιχειρήσεις, για να διερευνήσει εάν συντρέχουν ποινικές ευθύνες των μελών της επιτροπής και των συντακτών των τεχνικών εκθέσεων καταστροφής παγίων, για την πράξη της απλής συνδρομής σε απιστία στην υπηρεσία, από κοινού, σε βάρος ΟΤΑ.