ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η υγεία του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου

Κορονοϊός: Βελτιώνεται η υγεία του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου

Σε απάντηση δημοσιευμάτων για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως βελτιώνεται η υγεία του μακαριότατου ο οποίος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Αθήνα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας είχε λάβει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό την περασμένη Δευτέρα μετά από 12ημερη νοσηλεία στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την επίβλεψη της ομάδας της. Την Παρασκευή, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος εμφάνισε ξανά πυρετό, κάτι που διαψεύστηκε από την επίσημη ενημέρωση της Αρχιεπισκοπής.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «βελτιώνεται η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου», ενώ σημειώνεται πως παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Αθήνα και πως οι μικροβιολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι άριστες. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την πάροδο του χρόνου αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Η ανακοίνωση κλείνει αναφέροντας «Ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον των πολυάριθμων φίλων, «τῇ ἐλπίδι χαίροντες, τῇ θλίψει ὑπομένοντες, τῇ προσευχῇ προσκαρτεροῦντες»».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.013 νέα - Στους 101 οι θάνατοι, στους 607 οι διασωληνωμένοι την Παρασκευή 27/11