ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μητροπολίτης Μόρφου «ξαναχτυπά» για κατασκευασμένη πανδημία και αλλοπρόσαλλο εμβόλιο (vid)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου «ξαναχτυπά» για κατασκευασμένη πανδημία και αλλοπρόσαλλο εμβόλιο (vid)
Ο Μητροπολίτης Μόρφου επανήλθε με νέες τοποθετήσεις
cyprustimes

Νέο κήρυγμα Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για τα εμβόλια, τον Παγκόσμιο πόλεμο και την «άθεη» Ευρώπη – Όλα όσα ανέφερε σε ομιλία του – Δείτε βίντεο

Παρά το γεγονός ότι για αρκετό χρονικό διάστημα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος τήρησε σιγή ιχθύος για τα θέματα της πανδημίας - μετά τις αρχικές του τοποθετήσεις κατά των εμβολίων που πυροδότησαν ποικίλες αντιδράσεις, αλλά και τις υποδείξεις Αρχιεπισκόπου προς κληρικούς, ώστε να είναι προσεκτικοί στα κηρύγματά τους- επανήλθε με νέες τοποθετήσεις.

Σε ομιλία του ο Μόρφου Νεόφυτος στην ιερά μονή της Παναγίας Χρυσοκουρδαλιώτισσας αναφέρθηκε εκ νέου για τα εμβόλια, τη νέα τάξη πραγμάτων και τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και τα προοίμια του Παγκοσμίου πολέμου .

Μεταξύ άλλων ανέφερε «όλα αυτά που ζούμε τώρα με την παγκοσμιοποίηση και δυο χρόνια πριν με μία περίεργη κατασκευασμένη πανδημία με ένα αλλοπρόσαλλο εμβόλιο, που αρχίζει τώρα και δείχνει τα αποτελέσματά του, με στέρηση τόσων δικαιωμάτων του ανθρώπου και τώρα τα προοίμια του Παγκοσμίου πολέμου».

Τα δύο χρόνια του κορονοϊού συνέχισε, «ήταν απλά η κορύφωση μίας εποχής που τελείωσε και η απαρχή και επανεκκίνηση όπως λένε άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων, που στο τέλος αποδεικνύεται της νέας αταξίας πραγμάτων αντίχριστης και άθεης αταξίας. Είναι μία αταξία χωρίς Θεό, χωρίς Χριστό και ζήσαμε μέχρι πρότινος της παλαιάς εποχής» ανέφερε.

«Λιθαράκι – λιθαράκι η «άθεη» Ευρώπη, πότε με τους Κουμμουνισμούς της, τους Καπιταλισμούς της, τους Φασισμούς της, διατάραξε πολιτισμό αιώνων σε όλα τα έθνη όχι μόνο στο Ελληνικό μας γένος» είπε.

ΠΗΓΗ:cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης:

«Ο Μητροπολίτης Μόρφου κάνει την «καφετζού», ρόλο που αποποιήθηκε ο Παϊσιος» (vid)