ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Σιθωνίας - Από αύριο (19/6) οι αιτήσεις

αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Με 6 άτομα ενισχύεται ο Δήμος Σιθωνίας - Δείτε ειδικότητες

Αναλυτικότερα, ο δήμος ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχικών αναγκών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας Νομού Χαλκιδικής που εδρεύει στον Όρμο Παναγίας Χαλκιδικής και που θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν τις υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Σιθωνίας.

Δείτε στον πίνακα τις θέσεις εργασίας:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τέσσερις (4) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη της ημέρας ανάρτησής της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από Σάββατο 19/06/2021 έως και Τρίτη 22/06/2021 10:30μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 1) Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας, Τ.Κ. 630 88 Νικήτη, απευθύνοντας την στη Γραμματεία (τηλ. επικοινωνίας: 23750-22210).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.