ΑΣΕΠ 9Κ/2022: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις θέσεις στον e-ΕΦΚΑ

Γιάννης Φιλιππάκος

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Τα αποτελέσματα για τις 18 θέσεις θέσεων μονίμου προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης - e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων)

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2022 (Φ.Ε.Κ. 78/τ. Α.Σ.Ε.Π./7.12.2022), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, δεκαοκτώ (18) θέσεων μονίμου προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης - e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε τα οριστικά αποτελέσματα
ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved