Τουρκικά δημοσιεύματα: Τα ελληνικά νησιά στο σφυρί

Newsbomb

Οι Τουρκικές εφημερίδες δημοσιεύουν καθημερινά άρθρα για την κρίση στην Ελλάδα και τις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές της.

Τελευταία όμως παρουσιάζεται ένα εντυπωσιακό στοιχείο σχετικά με τον ελληνικό ζήτημα που προβάλλεται από ορισμένες τουρκικές εφημερίδες και προκαλεί με τον τρόπο που παρουσιάζεται, όπως γράφει ο Τουρκολόγος-συγγραφέας Νίκος Χειλαδάκης.

Συγκεκριμένα κάποια ΜΜΕ, διαδίδουν την είδηση ότι τώρα παρουσιάζεται η λαμπρή ευκαιρία στους Τούρκους να έρθουν στην Ελλάδα και να αγοράσουν ελληνικά ακίνητα σε προνομιούχες περιοχές, γιατί οι τιμές τους έχουν πέσει εντυπωσιακά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Την προτεραιότητα σε αυτή την είδηση έχουν τα ελληνικά νησιά, ανέκαθεν τόπος που γοητεύει την τουρκική πλευρά. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα οι τιμές των ακινήτων στα ελληνικά νησιά έχουν πέσει κατά 40% και είναι μεγάλο δέλεαρ για όσους Τούρκους έχουν την δυνατότητα να πάνε και να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved