ΕΘΝΙΚΑ

Οργή και θλίψη: Η Ελλάδα έχασε τα κυριαρχικά της δικαιώματα για να κάνουν οι Γερμανοί business!

Οργή και θλίψη: Η Ελλάδα έχασε τα κυριαρχικά της δικαιώματα για να κάνουν οι Γερμανοί business!

Διαβάστε πώς ο νέος Eυρωστρατός δεν θα κάνει μόνον κουμάντο στα σύνορά μας, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. Το χαλί για τον απόλυτο έλεγχο έχει στρωθεί εδώ και χρόνια από την ΕΕ., την μαριονέτα των Γερμανών! Ο Σόιμπλε, πάντως, το είχε προαναγγείλει...

ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ - ΠΩΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Όσο ο Λεβιάθαν κατασπαράζει στη χώρα μας οτιδήποτε πιστεύει πως αξίζει σε χρήμα, τόσο πιο εγκληματικές εξελίσσονται οι κυβερνήσεις που πέρασαν από τον τόπο. Το χαλί έστρωσαν μετά βαϊων και κλάδων οι κυβερνήσεις του εφιαλτικού δικομματισμού (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Την ταφόπλακα, όμως -οδυνηρό πολύ - την τοποθετεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που από τη μία πρωταγωνιστεί σε στρατιωτικές φιέστες ντυμένη... στρατιωτικά και από την άλλη σκύβει το κεφάλι!

Χωρίς εθνικό νόμισμα και πλέον δίχως εθνικά σύνορα!

Όποιος εντάσσεται στη λεγόμενη Ευρωπαϊκή οικογένεια και ζει με δάνεια... καταπίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Στο νέο σχέδιο ελέγχου των εθνικών συνόρων κάθε κράτους μέλους της ΕΕ, πρωτοστατεί η Γερμανία. Διόλου τυχαία!

Το χρονικό της Ντροπής!

Την Τρίτη (16/12/2015) αναμένεται η έγκριση της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με την οποίαν η Frontex αναβαθμίζεται σε Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή. Ένας... Ευρωστρατός που θα παρεμβαίνει στα εξωτερικά σύνορα όποτε κρίνει και δίχως να έχει προηγηθεί αίτημα από την κυβέρνηση. Αυτό θα ισχύσει όχι μόνον για τα κράτη μέλη της ΕΕ, αλλά και για όσες χώρες ανήκουν στη Ζώνη Σένγκεν.

Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2015 σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ζητούσε από τις χώρες της ΕΕ να συμφωνήσουν στη συγκρότηση ενός ευρωπαϊκού στρατού τον οποίον θα οπλίσουν από ευρωπαϊκές πολεμικής βιομηχανίες! Σε εκείνο το δημοσίευμα αναφερόταν πως ο ευρωπαϊκός αυτός στρατός θα διαθέτει και πυρηνικά όπλα!

Γιατί οι Γερμανοί επιμένουν σε ένα τέτοιο μοντέλο;

Το πρωτεύον που τους απασχολεί -πέρα από τον «απογαλακτισμό» από ΝΑΤΟ και ΗΠΑ - είναι το οικονομικό: η αναθέρμανση των μηχανών της πολεμικής τους βιομηχανίας!

Έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σε κείνον τον Μάρτιο. Με ένα σκωπτικό δημοσίευμα η Guardian αναφέρθηκε στην πρόταση Γιουνγκέρ τιτλοφορόντας το: «Ο στρατός Γιούνκερ» και θύμισε στους αναγνώστες πως όταν ο ιδιόρυθμος πρόεδρος της Κομισιόν ήταν πρωθυπουργός στο Λουξεμβούργο, είχε καταγγελθεί για «φορολογικές διευκολύνσεις» γερμανικών βιομηχανιών της Ρηνανίας.

Διακαής πόθος της Γερμανίας ο οικονομικός και στρατιωτικός έλεγχος των κρατών μελών της ΕΕ.

Το 2010 με το πρόσχημα χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών ή πυρηνικών καταστροφών από κάποιο ατύχημα ή τρομοκρατική επίθεση, η Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωκοινοβουλίου είχε υιοθετήσει έκθεση σύμφωνα με την οποία άρχισε να χτίζεται ένας πολιτικοστρατιωτικός μηχανισμός διαχείρισης κρίσεων με μέλημα όχι μόνον την εξωτερική ασφάλεια των συνόρων της ΕΕ, αλλά και την διατήρηση της εσωτερικής ασφάλειας! (Ελευθεροτυπία - Ετοιμάζουν ευρωστρατό για εσωτερική καταστολή).

Τον Ιούλιο του 2011 ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλβγκανγκ Σόιμπλε τόνιζε σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern την ανάγκη θέσπισης αυστηρότερων κυρώσεων, ακόμη και την εκχώρηση μέρους των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων!

«Η ολοκλήρωση πρέπει να προχωρήσει και ένα κράτος με προβλήματα, που του προσφέρεται βοήθεια, πρέπει να εκχωρήσει μέρος των κυριαρχικών του δικαιωμάτων στην Ε.Ε. Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα καλύτερο από το να εκδιωχθούν υπερχρεωμένα κράτη από την ευρωζώνη. Η Ευρώπη θα πετύχει μόνον εάν είναι σαφές ότι ορισμένα μέλη δεν θα μπορούν να πεταχτούν έξω από το ευρώ», δήλωνε ο Σόιμπλε.

Μην ξεχνάμε!

Το 2000 μπήκε η πρώτη υπογραφή για τον ευρωστρατό στην Κωνσταντινούπολη -την προεδρία της ΕΕ την είχε η Σουηδία - μεταξύ Τουρκίας, Βρετανίας και ΗΠΑ. Όπως προκύπτει από το τελικό κείμενο, τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα είχαν υποβαθμιστεί το μέγιστο έναντι των συμφερόντων της Άγκυρας. Με βάση εκείνη την συμφωνία δίνοντας αυξημένες αρμοδιότητες στη λήψη αποφάσεων και αποστολών του ευρωστρατού -συμπεριλαμβανομένου και του Αιγαίου - στην Τουρκία!

«Τα κράτη θα πρέπει να παραχωρήσουν πλήρως ή εν μέρει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα»!

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατικών (CDU) Φόλκερ Κάουντερ με παράδειγμα την Ελλάδα, ισχυρίστηκε πως η φύλαξη των συνόρων της ΕΕ από τα κράτη μέλη της δεν λειτουργεί και ζήτησε αλλαγή «μοντέλου» άμεσα!

«Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη, με αφορμή την προσφυγική ροή, να πάρει μια εντελώς νέα πορεία. Τα κράτη θα πρέπει σε αυτή την κατεύθυνση να παραχωρήσουν πλήρως ή τουλάχιστον εν μέρει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα», υποστήριξε ο Κάουντερ κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA). Αναφερόμενος στην Ελλάδα είπε: «Η Ελλάδα δεν είναι δε θέση ούτε από άποψη logistics, ούτε οικονομική να διαφυλάξει τα σύνορά της. Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ριζικά».

Εμείς τι απαντάμε σε όλα αυτά; Yes Μen!

Σχετικές ειδήσεις