ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητος ο πατέρας που ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του

Αμετανόητος ο πατέρας που ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη έλαβαν οι γονείς του 39χρονου θύματος στο Άστρος, οι οποίοι προσήλθαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή.

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη. Ο 75χρονος πατέρας έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του, υποστηρίζοντας στην Αστυνομία ότι το θύμα τον χτυπούσε συστηματικά και ζητούσε συχνά χρήματα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι αφού σκότωσε το γιο του, έβαλε τη σορό του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, οδήγησε σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, σταμάτησε στις όχθες του ξεροπόταμου Τάνου και εκεί πυρπόλησε το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

"Το έκανε για να γλιτώσει την οικογένειά του"

Την ίδια στιγμή, ο 75χρονος, δια στόματος δικηγόρου του, υποστηρίζει πως διέπραξε τη δολοφονία για να σώσει την οικογένειά του από τη βίαιη συμπεριφορά σε βάρος του που είχε ο γιος τους.

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος τους ανέφερε πως οι κατηγορούμενοι είναι συγκλονισμένοι και πως η σύζυγος δεν έχει καμία συμμετοχή στο αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Όλα τα έκανε ο σύζυγος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, ο πατέρας «πιστεύει ότι η πράξη του γλίτωσε όλη την οικογένεια από τον 39χρονο που επί μία δεκαετία τούς χτυπούσε και τούς απειλούσε ότι θα εκτελέσει όλα τα εγγόνια».

«Ο γιος τούς χτυπούσε, τους έδερνε, με αποκορύφωμα το Πάσχα όταν τους έδεσε και βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό», σημείωσε ακόμη, για να προσθέσει ότι ο πατέρας, με την πράξη του αυτή, «πιστεύει ότι έπρεπε να τον σταματήσει για να σώσει την οικογένεια».

Ελεύθεροι ως τη δίκη αφέθηκαν οι άλλοι τρεις συγγενείς του θύματος, οι οπιοίοι είχαν συλληφθεί για εμπλοκή στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον θείο του (αδελφό του δράστη), τη θεία του και το γαμπρό του (σύζυγο της αδελφής του). Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή - έκπληξη στην Αμφίπολη: Δεν είναι μόνο ένας ο τάφος;

Ο Σημίτης, το εβραϊκό λόμπι και ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου (pics+vids)

Αμφίπολη: Αυτό είναι το σενάριο για τον τάφο που «τρέμουν» οι αρχαιολόγοι

Αμφίπολη: Έχει βάση το σενάριο για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Αποκάλυψη για Αμφίπολη: Έβαλαν μικροκάμερα μέσα στον τάφο – Τι είδαν!

Αμφίπολη: Αυτό είναι το σχέδιο - Έτσι θα μπουν οι αρχαιολόγοι στον τάφο