ΕΛΛΑΔΑ

Τι αναφέρεται στο γράμμα που άφησε η Βίκυ Σταμάτη πριν την απόδραση

Τι αναφέρεται στο γράμμα που άφησε η Βίκυ Σταμάτη πριν την απόδραση

Άφαντη παραμένει η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της!

Η εξωτερική βοήθεια από συνεργό ή συνεργούς είναι δεδομένη για τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται να ήταν έτοιμη για το νέο ενδεχόμενο απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης.

Ακόμη και το σημείωμα που είχε γράψει σε τρία χαρτάκια σημειωματάριου, χρησιμοποιώντας τη μισή διάστασή τους, είχε ημερομηνία 1 Απριλίου 2015, μερικές ώρες πριν από τη φυγή της.

Μέρος του περιεχόμενού του έχει ως εξής: «Καταγγελία εις βάρος δικαστών, διωκτών, πολιτικών και παντός υπευθύνου. Το ζέον (ζωτικής σημασίας) είναι η επικοινωνία με το παιδί μου και η αποσυνδετική σχέση μιας μάνας με τον 9χρονο γιο της. Είναι κίνηση απάνθρωπη και αντιθεραπευτική. Επιβαρύνει την κατάστασή μου. Καταγγέλλω τους δικαστές που άφησαν μια μητέρα να είναι μακριά από το παιδί της. Καταγγέλλω τους δικαστές που άφησαν ένα παιδί χωρίς τη μητέρα του. Ήταν άδικο που δεν με αποφυλάκισαν. Είναι άδικο που άφησαν μάνα χωρίς παιδί.
1 Απριλίου 2015. Βίκυ Σταμάτη».

Σχετικές ειδήσεις