Απίστευτο τροχαίο στη Σούδα! «Ιπτάμενο» αυτοκίνητο εκτινάχτηκε σε φαρμακείο (pics)

Απίστευτο τροχαίο στη Σούδα! «Ιπτάμενο» αυτοκίνητο εκτινάχτηκε σε φαρμακείο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο οδηγός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα – Είναι απίστευτο το πώς «κατάφερε» να εκτιναχτεί στο υπερυψωμένο φαρμακείο  - Ευτύχημα το ότι δεν διανυκτέρευε

Ένα  από το όχι συνηθισμένα τροχαία ατυχήματα συνέβη περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2) στην Σούδα στα Χανιά και συγκεκριμένα στην οδό Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου στα φανάρια της διασταύρωσης με την οδό Πλωτάρχου Μαριδάκη.

Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το Ηράκλειο, ακολουθώντας τρελή πορεία ,έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα σκαλοπάτια  του παρακείμενου υπερυψωμένου φαρμακείου, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε σουπερ μάρκετ.

Όμως το «εμπόδιο» αυτό στάθηκε μικρό για να συγκρατήσει την ορμή του αυτοκινήτου το οποίο «καβαλώντας» τα σκαλοπάτια έφτασε μέχρι την είσοδο του φαρμακείου!

Το ευτύχημα ήταν πως το φαρμακείο δεν διανυκτέρευε και έτσι δεν υπήρξε πιθανότητα να βρεθεί έξω από αυτό κάποιος πολίτης.

Ο  26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου διεκομίσθη με ασθενοφόρο  στο Νοσοκομείο Χανίων με ορθοπεδικά τραύματα.

Στις φωτογραφίες της παραπάνω gallery φαίνεται και η μεγάλη σφοδρότητα της σύγκρουσης καθώς οι ζημιές που έχει υποστεί το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα μεγάλες.

Επίσης ζημιές υπέστη και η είσοδος του φαρμακείου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Πηγή: flashnews.gr

PHOTO GALLERY