ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου: Θρήνος για τον υπολοχαγό Κώστα Χατζή (pics&vid)

Πτώση ελικοπτέρου: Θρήνος για τον υπολοχαγό Κώστα Χατζή (pics&vid)

Σοκ και θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις από το χαμό τεσσάρων Αξιωματικών στην πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου σήμερα το πρωί (19/04) στην Ελασσόνα.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 07:50 το πρωί της Τετάρτης, λίγο αφού είχε απογειωθεί από τη Λάρισα με προορισμό την Κοζάνη, συνετρίβη στην περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

kozani axiwmatikos2
gggggg

Τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο στα συντρίμμια του ελικοπτέρου και μια γυναίκα τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο υπολοχαγός και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου Κωνσταντίνος Χατζής.

Όπως και οι άλλοι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, ο άτυχος υπολοχαγός ήταν κάτοικος Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα για τα θύματα του δυστυχήματος ΕΔΩ

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της τραγωδίας

Βουβός πόνος στο σπίτι του Λαρισαίου αξιωματικού

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του άτυχου Υπολοχαγού Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνου Χατζή που έχασε τόσο άδικα την ζωή του όταν το ελικόπτερο που επέβαινε μαζί με άλλους 4 συναδέλφους του κατέπεσε στο Σαραντάπορο.

Οι δικοί του άνθρωποι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ίδιο, ενώ ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την απώλειά του.

«Τι να πω παιδιά ήταν ένα παιδί διαμάντι, ένα πολύ καλό παιδί και πάντα συνεπής στη δουλειά του δούλευε όλες τις Άγιες Μέρες του Πάσχα για να πάει αύριο στη γυναίκα του που είναι στο εξωτερικό», λέει η θεία του Χατζή, κ. Γκουρνέλη.

Έξω από σπίτι του στην Φαλάνη, έχουν συγκεντρωθεί φίλοι, συμμαθητές και πολλοί συνάδελφοί του που βρέθηκαν δίπλα στους δικούς του ανθρώπους για να πουν λίγα λόγια παρηγοριάς, αναφέρει το onlarissa.gr.

Ο Κωνσταντίνος Χατζής είχε παντρευτεί πριν από μερικούς μήνες την σύζυγό του η οποία εργάζεται στο Ντουμπάι.

Δείτε video με δηλώσεις συγγενή του θανόντος

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery


Σχετικές ειδήσεις