Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ με τα οστά στο Σούνιο: Το συμβόλαιο θανάτου και οι απάτες

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ με τα οστά στο Σούνιο: Το συμβόλαιο θανάτου και οι απάτες

Ξετυλίγεται όπως όλα δείχνουν το κουβάρι της υπόθεσης με τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βαλίτσα πεταμένη σε πηγάδι στη θέση Άσπρο Λιθάρι στο Σούνιο.

Το άτομο στο οποίο φέρεται ότι ανήκουν τα οστά ήταν σεσημασμένο για απάτες και σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ είχε τεράστιες οικονομικές διαφορές με επιχειρηματίες .


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που από την πρώτη στιγμή ερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση, είναι πεπεισμένοι ότι η δολοφονία του θύματος ήταν «συμβόλαιο θανάτου» από το μακρινό παρελθόν. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η χρονολογία θανάτου του θύματος προσδιορίστηκε στο 2008 και το θύμα ήταν τοτε ηλικίας 55 χρόνων. Ο μηχανισμός θανάτου είναι από πυροβόλο όπλο, με σφαίρα στο πίσω τριχωτό της κεφαλής.

σς

Οι πιστώτικές κάρτες ανήκουν στο θύμα; Τι πιστεύουν οι αστυνομικοί για την ταυτότητά του


Οι δυο πιστωτικές κάρτες που είχαν βρεθεί κατεστραμμένες σε κοντινή υπαίθρια χωματερή φέρουν το όνομα συγκεκριμένου ανθρώπου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το 2008 και οι συγγενείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του. Έκτοτε, κανένα ίχνος ζωής του 55χρονου άνδρα δεν είχε βρεθεί.


Μάλιστα, ελήφθησαν καταθέσεις από τα δύο αδέλφια του 55χρονου άνδρα, τα οποία είπαν στους αστυνομικούς ότι εδώ και πολλά χρόνια είχαν διαταραχτεί οι σχέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχουν κανένα νέο ή πληροφορία γι αυτον σε βάθος χρόνου που ξεπερνά τα 10 χρόνια.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για την υπόθεση


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από το 2008, είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα του συγκεκριμένου άνθρωπου που εικάζεται βάσιμα πως πρόκειται για το τραγικό θύμα, κι αυτό καθώς είχε δανειστεί μεγάλα χρηματικά ποσά από διάφορα άτομα, ακόμα και από ανθρώπους της νύχτας.


Το 2008 δηλαδή, την χρονιά που εξαφανίστηκε ο 55χρονος, οι αστυνομικοί ερευνούσαν πληροφορίες ακόμα και για συμμετοχή του θύματος σε απάτες. Ακόμη και σε απόπειρες πωλήσεις οικοπέδων «μαϊμού» στα Νότια προάστια.

Πλέον, οι έρευνες επεκτείνονται στους ανθρώπους που φέρεται να είχε ανοιχτά θέματα το θύμα, προκειμένου να βρεθεί άκρη στη μυστηριώδη υπόθεση.