Έκρηξη στην Κηφισιά: Ανατίναξαν το αυτοκίνητο της κόρης γνωστού επιχειρηματία

Έκρηξη στην Κηφισιά: Ανατίναξαν το αυτοκίνητο της κόρης γνωστού επιχειρηματία

Για άνανδρο χτύπημα κάνει λόγο η οικογένεια... 

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα στις 03.00 τα ξημερώματα με στόχο το αυτοκίνητο της Μελίνας Εμφιετζόγλου, κόρης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου της εταιρείας κατασκευών ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κηφισιά.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ η δικηγόρος της οικογένειας, Αφροδίτη Μακρή, από τις κάμερες καταγράφηκαν τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι τοποθέτησαν μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε. Σημειώνεται ότι η κ. Εμφιετζόγλου είναι νομική εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Μελίνα Εμφιετζόγλου κατέθεσε, μέσω της δικηγόρου της, μήνυση κατά αγνώστων και έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και στον ανακριτή. Η οικογένεια Εμφιετζόγλου σε δήλωσή της τονίζει πως «πρόκειται για ένα άνανδρο χτύπημα. Η οικογένειά μας δεν εκβιάζεται, ούτε απειλείται».

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας στο protothema.gr, η οικογένεια, πολύ δε περισσότερο η Μελίνα Εμφιετζόγλου, δεν είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν βρίσκεται σε αντιδικία με κάποιο φυσικό πρόσωπο, ή εταιρεία, καθώς έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τους πιστωτές της Μηχανική ΜΗΧΚ 0,00%ς. Οι υποψίες που εκφράζονται αφορούν τον ανταγωνισμό.

Έρευνες για την επίθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.