ΕΛΛΑΔΑ

Τήνος: Θρήνος για τους δύο εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο απορριμματοφόρο (pics)

Τήνος: Θρήνος για τους δύο εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο απορριμματοφόρο (pics)

Ανείπωτη θλίψη στηνΤήνογια τους δύο υπαλλήλους καθαριότητας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα, το μεσημέρι της Δευτέρας (30/04).

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ - ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

Το μοιραίο απορριμματοφόρο του Δήμου «έφυγε» σε μία στροφή από το δύσβατο δρόμο και έπεσε σε γκρεμό 120 μέτρων, παρασύροντας στο θάνατο δύο υπάλληλους. Από θαύμα σώθηκε ένας 24χρονος που επέβαινε στο μοιραίο όχημα.

Ακαριαίο θάνατο, φέρεται να βρήκαν ο οδηγός του απορριμματοφόρου Δημήτρης Ταράσης, 48 ετών και ο υπάλληλος Γιάννης Κορίνθιος, 49 ετών και πατέρας δύο παιδιών.

Δείτε στο Newsbomb.gr φωτογραφίες των θυμάτων και εικόνες από το σημείο

thnos dystyxhma aporrimmatoforo4

Μιλώντας στον ALPHA, ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος ανέφερε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την απώλεια των δύο νέων ανθρώπων. Δύο Τηνιακών, δύο πολύ καλών υπαλλήλων, όλα τα άλλα πραγματικά τα ερευνούμε».

Δείτε την πορεία του απορριμματοφόρου:

Αμέσως στο σημείο στήθηκε επιχείρηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για την ανάσυρση των τριών επιβατών, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε για τους δύο άνδρες ήταν ήδη αργά. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αργότερα στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια. Ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες ότι δεν κατάλαβε πως συνέβη το δυστύχημα.

Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι στενό και επικίνδυνο. Οι συνθήκες που οδήγησαν ωστόσο το απορριμματοφόρο στη χαράδρα παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

«Του έλεγα μην πας, θα σκοτωθείς»

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου οχήματος, Όλυμπος Ταράσης καταγγέλλει πως ο γιος του ήταν απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο, ενώ όπως υποστηρίζει, τα απορριμματοφόρα βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

«Έχασα το παιδί μου. Έχασα το σπλάχνο μου. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν δουλευταράς. Επαγγελματίας καλός. Τον ενδιέφερε η δουλειά του. Ήταν φιλότιμος. Αυτό τον έφαγε» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας του Δημήτρη Ταράση, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

«Είχε στο παρελθόν κι άλλο ατύχημα»

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου άνδρα αποκάλυψε πως είχε και στο παρελθόν ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

«Είχε πάθει κι ένα άλλο ατύχημα. Κάποτε είχε σπάει η μπάρα του απορριμματοφόρου. Τότε είχε σταθεί τυχερός» είπε συγκεκριμένα ο κ. Όλυμπος Ταράσης.

«Του έλεγα να μην πας στη δουλειά. Θα σκοτωθείς. Εκείνος δεν με άκουγε» ανέφερε ο πατέρας.

Τέλος, ο κ. Όλυμπος Τάρασης εκτίμησε πως για να πέσει ένα απορριμματοφόρο στο γκρεμό σημαίνει πως κάτι συνέβη στο όχημα.

«Εγώ πιστεύω ότι έσπασε η μπάρα ή το τιμόνι. Κάτι συνέβη» είπε ο πατέρα συγκεκριμένα.

«Το μοιραίο όχημα ήταν σε καλή κατάσταση»

Σχετικά με την κατάσταση του μοιραίου απορριμματοφόρου ο Δήμος υποστηρίζει ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκική «τανάλια» γύρω από ελληνικά νησιά – Σπεύδει στο Αιγαίο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ

Δραματικές εξελίξεις: Το Ισραήλ κηρύττει τον πόλεμο στο Ιράν

Σχετικές ειδήσεις