ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Παρολίγο νέα τραγωδία σε σχολείο με αδέσποτη σφαίρα

Ηράκλειο: Παρολίγο νέα τραγωδία σε σχολείο με αδέσποτη σφαίρα

Ανησυχία στηντοπική κοινωνία χωριού της Μεσσαράς Ηρακλείου, μετά το απίστευτο περιστατικό τραυματισμού μαθητή από αδέσποτη σφαίρα, σε Γυμνάσιο της περιοχής.

Τον ασυνείδητο που πυροβόλησε κοντά σε σχολείο την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν σε αυτό μικρά παιδιά, αναζητά η Αστυνομία.

Παράλληλα, ο μαθητής που δέχθηκε τη σφαίρα στο πρόσωπο αν και η υγεία του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το παιδί χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο μάγουλο, λίγο κάτω από το μάτι του, την ώρα του βρισκόταν σε διάλειμμα στο Γυμνάσιο της Γέργερης, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εν ώρα διαλείμματος, ακούστηκε πυροβολισμός, βγήκαν οι καθηγητές στον αύλειο χώρο και είδαν αιμόφυρτο το νεαρό αγόρι, που είχε δεχτεί σκάγι στο μάγουλο.

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα σε μαθητές και καθηγητές, οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν από πού προήλθε το σκάγι.

Αυτό που διαπίστωσαν αργότερα είναι ότι προηγήθηκε εκπυρσοκρότηση όπλου έξω από το σχολείο και η σφαίρα βρήκε τον μαθητή κοντά στο μάτι.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Νίκο Γιγουρτάκη, έγινε άμεσα αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών από τους καθηγητές.

Η ζωή του παιδιού δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να του αφαιρεθεί το σκάγι.

Το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών διενεργεί την προανάκριση για να εξακριβωθεί σε ποιον άνηκε το όπλο που προήλθε το σκάγι και τραυμάτισε τον μαθητή.

Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός: Ο εγκέλαδος «χτύπησε» ξανά την Αθήνα – Ανησυχία στους κατοίκους

«Βόμβα» στην Τουρκία: Σάλος με το «μαϊμού» πτυχίο του Ερντογάν - Θα ακυρώσει τις εκλογές;


Σχετικές ειδήσεις