ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη - σοκ από τον Κώστα Ευριπιώτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Αποκάλυψη - σοκ από τον Κώστα Ευριπιώτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Συγκλονίζει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης – Η μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και οι συγκινητικές αποκαλύψεις.

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης.

«Για επτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μία πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω το Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά» είναι τα πρώτα, γεμάτα συγκίνηση αλλά και ηρεμία λόγια του Κώστα Ευριπιώτη σχετικά με τη μάχη που έδωσε.

«Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε» είπε μιλώντας στην Espresso.

«Δεν μπορούσα να πω τα λόγια του κειμένου»

Το πρόβλημα του δημοφιλούς κωμικού άρχισε να γίνεται εμφανές λίγο πριν από το Πάσχα.

Καθώς έκανε πρόβες μαζί με συναδέλφους του για την παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» στο θέατρο Αθηνά, άρχισε να ξεχνάει τα λόγια του και να έχει έντονους πονοκεφάλους.

«Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνων καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα, που δεν είχαν σχέση με το κείμενο.

Ωστόσο, οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά» σημείωσε.

Όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να αναζητήσει με τη βοήθεια των ειδικών την αιτία για τους πονοκεφάλους και για το γεγονός ότι έχανε τα λόγια του στις πρόβες, διαπίστωσε ότι είχε ανέβει έναν Γολγοθά.

«Πήγα κι έκανα μία μαγνητικά και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς» ανέφερε. Και κάπως έτσι εντοπίστηκε η φλεγμονή στον εγκέφαλό του.

«Υποβλήθηκα, λοιπόν, στη δύσκολη επέμβαση που προανέφερα, η οποία είχε επιτυχία» είπε συγκινημένος, από το σπίτι του, όπου επέστρεψε στις αρχές της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Λαμία: Συνταξιούχος δικηγόρος κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Virginia Apgar: Ποια είναι η γυναίκα που «εξετάζει» όλα τα μωρά του κόσμου;

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2018: Αρχίζουν οι εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση στα ΕΠΑΛ

Σχετικές ειδήσεις