ΕΛΛΑΔΑ

Χάος και επεισόδια στα Άνω Λιόσια: Λεωφορείο χτύπησε 4χρονο αγοράκι

Χάος και επεισόδια στα Άνω Λιόσια: Λεωφορείο χτύπησε 4χρονο αγοράκι

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής (14/09), έπειτα από μεγάλη ένταση που επικράτησε στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ρομά και αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ένταση «πυροδότησε» ένας τραυματισμός κοντά στο αμαξοστάσιο. Συγκεκριμένα, ένα λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, όταν ένα παιδάκι πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αμέσως κάτοικοι που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά εναντίον του οδηγού, αλλά και κατά υπαλλήλων του αμαξοστασίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ.

Το 4χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ φέρεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεκάδες Ρομά, πάντως, συγκεντρώθηκαν έξω από το αμαξοστάσιο απειλώντας ότι αν πάθει κάτι το παιδάκι, «δεν θα μείνει τίποτα όρθιο μέσα σε αυτό».

Όπως αναφέρουν μάλιστα τοπικά μέσα ενημέρωσης υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο αυτές να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

Με πληροφορίες από: doxthi.gr / cityface.gr