ΠΑΙΔΕΙΑ

Η γνώση είναι επανάσταση, και γράφεται με Ωμέγα!

Η γνώση είναι επανάσταση, και γράφεται με Ωμέγα!

Για πρώτη φορά, γονείς και σπουδαστές καλούνται να συμμετέχουν ενεργά στην αντίσταση κατά της κρίσης, να γίνουν κοινωνοί μιας μεγάλης ιδέας που μπορεί να φέρει πραγματική επανάσταση στη μελλοντική αγορά εργασίας της χώρας μας. Ένα νέο κίνημα γεννιέται.

Εμπρός στον αγώνα για τη γνώση!

Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα κίνημα που σχετίζεται με την προεκλογική περίοδο, αλλά για τη νέα καμπάνια των Σχολών Ωμέγα για την περίοδο των εγγραφών Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. Η έννοια του επαναστατικού κινήματος αποτελεί δημιουργικό όχημα της καμπάνιας με στόχο να καλέσει γονείς και υποψήφιους σπουδαστές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να μάθουν περισσότερα για τα προγράμματα που προσφέρονται και, τέλος, να κάνουν εγγραφή, ώστε να βελτιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους για τη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Παρόλα αυτά, η καμπάνια είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Η λογική της βασίζεται στο γεγονός ότι τα χρόνια της κρίσης, ακόμα και πτυχιούχοι από κρατικά Πανεπιστήμια δυσκολεύονται όσο ποτέ άλλοτε να απορροφηθούν από την αγορά εργασίας. Οι περισσότερες σχολές προσφέρουν γενική επιμόρφωση, με προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα για άλλες εποχές, όπου φοιτητές και σπουδαστές θα είχαν αργότερα την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρία σε μια από τις άφθονες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει, και μάλιστα δραματικά. Η κρίση δεν επιτρέπει τέτοιες «πολυτέλειες» στους εργοδότες, οι οποίοι έχουν ανάγκη από απόφοιτους που μπορούν να εκπληρώσουν άμεσα τα καθήκοντά τους χωρίς πρόσθετες διαδικασίες training που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα. Η λύση βρίσκεται στην εξειδίκευση. Γι’ αυτό, όπως δηλώνουν οι σχολές Ωμέγα «εξειδικευμένοι ποτέ νικημένοι», «η γνώση είναι δύναμη» και «η γνώση είναι επανάσταση» -και, άλλωστε, η γνώση γράφεται με Ωμέγα.

Πράγματι, πρόκειται για ένα κίνημα που αποτελεί «επανάσταση» στον κλασικό τρόπο που σκεφτόμαστε την ανώτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία πλέον επικεντρώνεται στην επαγγελματική αποκατάσταση, ώστε να εξασφαλίσει στον υποψήφιο μια πετυχημένη καριέρα ακόμα και στα χρόνια της κρίσης.

Με μοναδικά και πλήρως εξειδικευμένα προγράμματα, με πτυχία αναγνωρισμένα από κρατικούς φορείς και με εθνικές και διεθνείς πιστοποιήσεις, οι Σχολές Ωμέγα εξοπλίζουν τους σπουδαστές τους με όλα τα «όπλα» που θα τους βοηθήσουν να επιβιώσουν και να νικήσουν στον αγώνα για την επαγγελματική επιτυχία. Με ιστορία 44 χρόνων, οι Σχολές Ωμέγα διαρκώς προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους με στρατηγικές συνεργασίες, επενδύσεις και δέσμευση στην ποιότητα, για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και στις απαιτήσεις της αγοράς.

Τώρα, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην επανάσταση της γνώσης και να ενταχθείτε στο «Ωμέγα Κίνημα». Πείτε ΟΧΙ στην κρίση και ΝΑΙ στη γνώση! Καλέστε στο 210 4122888 ή μπείτε στο omegakinima.gr και ανακαλύψτε το πρόγραμμα που είναι φτιαγμένο για εσάς. Ενάντια στην κρίση, ο αγώνας γράφεται με Ωμέγα.

Σχετικές ειδήσεις