ΕΛΛΑΔΑ

Υπάρχει ή όχι ζήτημα εθνικής ασφάλειας με την αθρόα προσέλευση μεταναστών στην χώρα μας;

Υπάρχει ή όχι ζήτημα εθνικής ασφάλειας με την αθρόα προσέλευση μεταναστών στην χώρα μας;

Τα τελευταία επεισόδια στην Μόρια, δυστυχώς επιβεβαιώνουν όσους έλεγαν ότι το μεταναστευτικό - προσφυγικό είναι καζάνι που βράζει και θα εξελιχθεί σε βόμβα μεγατόνων για την χώρα μας - Ψηφίστε τώρα στο poll του Newsbomb.gr 

Ο τραγικός απολογισμός των όσων συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (29/09) στον καταυλισμό της Μόριας, «μετρά» τουλάχιστον μια γυναίκα νεκρή και αρκετούς τραυματίες μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο κέντρο φιλοξενίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ

Η σορός της απανθρακωμένης νεκρής γυναίκας μεταφέρθηκε στις 7 το απόγευμα από ιδιώτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ πρόσφυγες και μετανάστες έβγαλαν το πτώμα ενός απανθρακωμένου παιδιού μέσα από μια κουβέρτα, από το τμήμα του καταυλισμού που κάηκε στην κάτω πύλη του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν για άγνωστους λόγους, ξέσπασαν δυο φωτιές γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής. Μια σε ελαιοκτήματα έξω από τον καταυλισμό, περί τα 400 μέτρα από τις σκηνές στον εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ και μια στη «ζώνη 4», όπου σε διώροφους οικίσκους διαμένουν κυρίως Αφρικανοί.

Εσείς τι λέτε; Είναι δυνατόν σε μια δομή που έχει φτιαχτεί για 2.000 - 3.000, να μένουν 13.000 άτομα;

Τίθεται ή όχι ζήτημα εθνικής ασφαλείας;

Μεταναστευτικό: Υπάρχει ή όχι ζήτημα εθνικής ασφάλειας στην Ελλάδα

  • 94%
  • 4%
  • 1%
4612 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί