ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στα Χανιά: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην παραλία - Την έσωσε ο ναυαγοσώστης (vid)

Σοκ στα Χανιά: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην παραλία - Την έσωσε ο ναυαγοσώστης (vid)
Pixabay

Την τελευταία στιγμή απετράπη το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) μία απόπειρα αυτοκτονίας σε παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά χάρη στην άμεση επέμβαση του ναυαγοσώστη.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, μία 50χρονη από τη Νορβηγία, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα κολύμπησε μέχρι ενός σημείου στη θάλασσα και στη συνέχεια έβαλε το κεφάλι της μέσα στο νερό με στόχο να το κρατήσει όσο χρειαστεί για να βάλει τέλος στην ζωή της.

Ο ναυαγοσώστης μόλις αντιλήφθηκε την λουόμενη, έσπευσε και έσωσε την τελευταία στιγμή την παρ’ ολίγον αυτόχειρα, που ήταν σε κατάσταση μέθης.

Η γυναίκα χάρη στον ναυαγοσώστη βγήκε στην παραλία σώα και αβλαβή όμως εκείνη αντί να ευχαριστήσει το «φύλακα άγγελό» της, σήκωσε με τις βρισιές της την παραλία στον πόδι , λέγοντας παράλληλα στον έκπληκτο ναυαγοσώστη «θέλω να πεθάνω, δεν έπρεπε να με σώσετε… Δεν με αγαπάει κανείς».

Δείτε στο βίντεο που ακολυθεί στιγμιότυπα από τη διάσωσή της:

Οι έντονες διαμαρτυρίες της Νορβηγίδας σταμάτησαν, μόνο όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε, μετέφερε την 50χρονη στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο αργότερα, σε παραλία στα Άπτερα, ένας άλλος ναυαγοσώστης, γλύτωσε μια 37χρονη γυναίκα από πνιγμό.

Το περιστατικό μάλιστα συνέβη, περίπου 10 λεπτά μετά τη λήξη της βάρδιας του ναυαγοσώστη, ο οποίος, αν και είχε φύγει ειδοποιήθηκε από τους λουόμενους, και επέστρεψε.

Τελικά βούτηξε και έβγαλε σε καλή κατάσταση στην παραλία την γυναίκα, που μετά το αρχικό σοκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, αφού είχε πιεί αρκετό νερό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη «φωτιά»: Ο Ωνάσης γνώριζε ποιοι σκότωσαν τον γιο του Αλέξανδρο

Συγκλονίζει ο Γιώργος Νταλάρας: Βαρύ το πένθος για τον τραγουδιστή (pics)

Σχετικές ειδήσεις