ΕΛΛΑΔΑ

Έλενα Ράπτη: Φωτογραφίες από τον γάμο – Δείτε το νυφικό της (pics)

Έλενα Ράπτη: Φωτογραφίες από τον γάμο – Δείτε το νυφικό της (pics)
INTIME NEWS

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε πριν λίγες μέρες η είδηση του γάμου της Έλενας ΡάπτηΗ πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποίησε η ίδια το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη κάτω από άκρα μυστικότητα. Η πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημοσιοποίησε η ίδια το ευχάριστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση της, η όμορφη πολιτικός δεν έδωσε καμία πληροφορία για το ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς και η φωτογραφία που ανέβασε δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Espresso», ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμωνας και εργάζεται στην προσωπική της ασφάλεια. Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10, με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να μην επιθυμεί να δώσει έκταση στο γεγονός κυρίως λόγω της προεκλογική περιόδου. Την είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνει και το parapolitika.gr που έδωσε στην δημοσιότητα το επώνυμο και τη φωτογραφία του.

Η Έλενα Ράπτη έλαμπε μέσα στο νυφικό της σχεδιάστριας Σήλιας Κρηθαριώτη που επέλεξε. Η γνωστή σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, μια φωτογραφία της πανέμορφης βουλευτού κατά τη διάρκεια της πρόβας και αποκάλυψε το νυφικό.

Δείτε στην gallery το νυφικό της Έλενας Ράπτη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2019: Πότε θα ανακοινωθούν; – Δείτε τις τελευταίες εκτιμήσεις (πίνακες)

Πληρωμές με κάρτα: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε