ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ΄αγαπάω» - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για την 14χρονη

Τραγωδία λούνα παρκ: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ΄αγαπάω» - Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για την 14χρονη
Στο σημείο που έχασε τη ζωή της η άτυχη 14χρονη άφησαν λουλούδια
larissanet.gr

Στην θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία στον Αλμυρό Βόλου, μετά τον άδικο χαμό 14χρονης που σκοτώθηκε χθες (30/8/2019) σε παιχνίδι Λούνα-παρκ, που είχε στηθεί σε πανηγύρι της περιοχής.

Το παιχνίδι στο «χαλί» αποδείχθηκε μοιραίο για την μαθήτρια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της 14χρονης αδυνατούν να πιστέψουν τον αιφνίδιο χαμό της.

Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας βύθισε στο πένθος όχι μόνο την πόλη του Αλμυρού, αλλά και την περιοχή της Βρύναινας, απ’ όπου καταγόταν και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πως συνέβη η τραγωδία.

Μηνύματα που ραγίζουν καρδιές

Τα μηνύματα των φίλων της, στο facebook φέρνουν δάκρυα στα μάτια.

«Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω»

«Καλό ταξίδι αγαπημένη μου ξαδερφουλα! τα λόγια είναι φτωχά. Καλό παράδεισο αστερι μου»

«Καλό παράδεισο αγγελούδι!!!!!»

«Τα λόγια περισσεύουν …..Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του και κουραγιο στους γονείς και τα αδέλφια της!»

Το χρονικό

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.45 χθες το βράδυ, όταν η ανήλικη μαθήτρια βρισκόταν στο παιχνίδι «χαλί», το οποίο για αδιευκρίνιστους λόγους ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και έριξε με το κεφάλι το κορίτσι σε άλλο μηχάνημα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Αυτόπτες μάρτυρες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα πάνω στο ίδιο παιχνίδι με την άτυχη 14χρονη, ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας.

Όσοι ανεβαίνουν σε αυτό, ασφαλίζονται με μία μεταλλική μπάρα που πέφτει μπροστά τους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια των στροβιλισμών, η 14χρονη έφυγε πάνω από τη μεταλλική μπάρα, και προσγειώθηκε στη μεταλλική βάση διπλανού παιχνιδιού του λούνα παρκ.

Στο νοσοκομείο ο πατέρας

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο πατέρας του άτυχου 14χρονου κοριτσιού.

Τραγική ειρωνεία: Ο πατέρας είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ.

Μια εβδομάδα αργότερα, μέρος αυτού του εξοπλισμού θα γινόταν η αιτία για να βρει το παιδί του τραγικό θάνατο.

Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του Λούνα -πάρκ

Η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ υποστήριξε στις αρχές πως τις πιστοποιήσεις των παιχνιδιών έχει καταθέσει και στον Δήμο Αλμυρού, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ ο δήμος θα καλέσει και εμπειρογνώμονα για να εξετάσει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 73χρονης, τόσο η επιχείρηση όσο και το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαν κανονικά άδεια λειτουργίας ενώ το παιχνίδι ήταν και πιστοποιημένο .

Η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αναζητείται ο χειριστής του «παιχνιδιού».

Η Εισαγγελία θα διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος.

Ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται, έως ότου ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη στο χώρο όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη.

Με πληροφορίες από e-thessalia.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στη Νέα Σμύρνη: Έκανε άλμα στον αέρα και προσγειώθηκε σε καρχαρία δύο μέτρων

ΕΝΦΙΑ 2019 - Taxisnet: Πώς θα εκτυπώσετε το εκκαθαριστικό σας - Τι θα πληρώσετε

Σχετικές ειδήσεις