ΕΛΛΑΔΑ

«Σκότωσα τη γιαγιά μου γιατί μου έκανε μάγια!»

«Σκότωσα τη γιαγιά μου γιατί μου έκανε μάγια!»

Κατακρεούργησε με δυο μαχαίρια τη γυναίκα που τον ανέθρεψε επειδή όπως ομολόγησε του έκανε μάγια!

Ο 25χρονος εγγονός της άτυχης 85χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια αγαπημένου της προσώπου, βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, ο 25χρονος φέρεται να προμηθεύτηκε ναρκωτικά από έναν 22χρονο συμφοιτητή του- ο οποίος και συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία-λίγο πριν διαπράξει το φρικτό έγκλημα μέσα στο υπνοδωμάτιό της στο μικρό σπίτι της στον Πόρο της Κρήτης.

Η εικόνα της κατακρεουργημένης γυναίκας, προκάλεσε το αίσθημα των αστυνομικών, που τα ξημερώματα της Τρίτης έσπευσαν στο σπίτι της οδού Τσιμισκή.

Μάλιστα, στο σπίτι βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο, το οποίο θεωρείται ότι αποτέλεσε το φονικό όπλο. Μάλιστα, όταν το μαχαίρι έσπασε από το μένος με το οποίο κατάφερε χτυπήματα στο σώμα της γιαγιάς του, ο 25χρονος εγγονός πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε δεύτερο μαχαίρι, για ... να συνεχίσει!

«Μου έκανε μάγια και με καταριόταν»

Από τη πρώτη ώρα που η αστυνομία ανέλαβε την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι υποψίες έπεσαν στο πρόσωπο του νεαρού.

Ο 25χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Μόλις πριν ένα μήνα είχε συλληφθεί όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.Στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε την πράξη του φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν.

Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα τού «δημιουργούσε προβλήματα και του έλεγε διάφορες κουβέντες» επειδή ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Για το φίλο του είπε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στο φονικό και πως ήταν μαζί στο δωμάτιό του προχθές το βράδυ.

Πηγή: cretalive.gr