Αγρίνιο: Ποδηλάτης αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση σκύλου

Newsbomb

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένας άνδρας στην περιοχή του Αγρινίου την ώρα που έκανε ποδηλασία σε περιοχή της Λυσιμαχίας

Η ιστορία διαδραματίστηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και το ευτύχημα είναι πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο άνδρας που είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Αγρίνιο, ξεκίνησε από την πόλη με το ποδήλατο του όταν κινούμενος σε επαρχιακό δρόμο δέχτηκε επίθεση από σκύλο. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε πολλαπλώς σε διάφορα σημεία του σώματος του με ραγίσματα και κατάγματα.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο Στρατιωτικό της Θεσσαλονίκης καθώς είναι αστυνομικός όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Την έρευνα για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο σκύλος ήταν αδέσποτος ή δεσποζόμενος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Οι δραματικές στιγμές που έζησε ο αστυνομικός

Τις δραματικές στιγμές που έζησε περιέγραψε λεπτό προς λεπτό ο Αγρινιώτης αστυνομικός μέσα από το 424 στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.

Ο άτυχος αστυνομικός ως ποδηλάτης είχε πάει βόλτα στην περιοχή της Λυσιμαχίας με άλλους φίλους του-ποδηλάτες και εντελώς απρόοπτα δέχθηκε την επίθεση αδέσποτου σκύλου με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Μάλιστα έκανε επέμβαση και έχει προγραμματιστεί και δεύτερη επέμβαση για αφαίρεση των βιδών ενώ η λάμα θα μείνει μέσα, μόνιμα, αφού έχει ράγισμα στην κλείδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για είναι το δεύτερο περιστατικό επίθεσης σκύλου σε αστυνομικό και το πέμπτο σε ποδηλάτη που σημειώνεται στην περιοχή.

Όπως δήλωσε o άτυχος αστυνομικός η κατάσταση με τα αδέσποτα έχει ξεφύγει στην περιοχή. «Αν δεν ήμουν εγώ και ήταν ένα παιδί ή μια γυναίκα μπορεί και να είχε χάσει την ζωή της» είπε ο αστυνομικός ο οποίος είπε ότι ο σκύλος προσπάθησε να τον δαγκώσει στο λαιμό όμως κατάφερε να γλιτώσει με την βοήθεια των φίλων του.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε μέσα από νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο άτυχος αστυνομικός:

Με πληροροφίες από agriniosite.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ΜΜΜ: Αναστέλλεται η στάση εργασίας της Πέμπτης (17/10) σε Μετρό, Ηλεκτρικό και τραμ

Τελεσίγραφο Ερντογάν στους Κούρδους: Παραδώστε τα όπλα ως το βράδυ – Δεν σκοτώσαμε ποτέ αμάχους

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved